El Girona, classificat per a la final del play-off
Notícies Generals | 12/06/2016
L’equip gironí ha guanyat el Córdoba per 3 gols a 1 i s’enfrontarà al CA Osasuna en la final del play-off d’ascens a Primera Divisió.

El Girona ha estat més efectiu en el partit de tornada de la promoció d’ascens a Primera Divisió, mentre que el Córdoba li ha posat tota l’empenta que ha pogut posat jugant amb deu homes. Els andalusos han defensat amb ordre i, en canvi, el Girona semblava que no tenia molta pressa per buscar el gol quan el marcador era de 2-1.

A la segona part, molt més moguda que la primera, ha desaparegut el mig del camp i el duel s’ha jugat en ambdues àrees. Quan pitjor ho estava passant el Córdoba, Xisco ha obert el marcador al 56’. Nou  minuts després, Borja García ha aconseguit l’empat. Aday ha estat l’autor del gol que ha fet embogir Montilivi, portant el Girona a la pròrroga. Cristian Herrera, tot sol, ha marcat el definitiu 3-1 amb una vaselina.

Així doncs, els gironins jugaran la final del play-off davant l’Osasuna el proper dimecres a les 20.00 hores.

FOTOS : Girona FC.