El Futsal Arenys de Mar s’acaba emportant la victòria i es proclama campió de Catalunya Aleví de Futbol Sala
FS Notícies | 09/06/2018
Un combatiu Sant Andreu de la Barca CFS lluita fins al darrer moment, però no pot superar a un seriós Futsal Arenys Bar Mar-Munt que aconsegueix endur-se la victòria i proclamar-se campió de Catalunya Aleví de Futbol Sala.

FUTSAL ARENYS BAR MAR-MUNT
5 - 4
SANT ANDREU DE LA BARCA CFS
Joel Calvo, Pol Corbellini , Pau Muñoz, Gerard Garcia, Marc Lopez, Joan Pau Cabado, Gerard Illa, Mahamadou Balde, Josep Buron i Adrià Roblas
David Marquez, Miquel Gonzalez, Aiam Amhamdi, Biel Rascao, Gerard López, Angel Garcia, Pol Anguita, Yerai Marín, Marc Ramírez i Marc Naval
(1a part) 1 – 0 Marc Lopez (7’); 2 – 1 Gerard García (4’). (2a part) 3 - 2 Marc López, 4 – 2 Pau Muñoz(6’), 5 – 2 Gerard García (6’)

(1a part) 1 – 1 Gerard Lopez (6’); (2a part) 2 - 2 Gerard Lopez (13’); 5 – 3 Aiam Amhamdi (5’)
Òscar Moreno Tebas i Javier Bellido Zambrano

Les finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala han donat el tret de sortida aquest dissabte 9 de juny de 2018, al Pavelló Esportiu Municipal de Martorell, amb la final en categoria Aleví, on s’han enfrontat el Futsal Arenys Bar Mar-Munt i el Sant Andreu de la Barca CFS.

Un inici de partit molt intens amb molt nerviosisme per part dels dos equips ha marcat la tònica d’aquests primers minuts. Un Sant Andreu conservador amb una defensa a 15 metres ha permès a l'Arenys tenir el control de la pilota als primers compassos d’aquesta gran final. A mesura que han anat passant els minuts el Sant Andreu ha mostrat la seva gran capacitat ofensiva.

A falta de 7 minuts per acabar la primera part una falta a favor de l’Arenys, amb un potent llançament de Pau Muñoz, ha impactat al pal i el rebot l’ha aprofitat el Marc López per fer un gran gol. Un minut més tard, ha reaccionat el Sant Andreu amb un gol de Gerard Lopez, igualant el marcador. Posteriorment, una jugada d’estratègia de banda mitja acabada per Gerard Garcia, ha fet pujar el 2 a 1 al lluminós a favor de l’Arenys de Mar.

A la represa, el Sant Andreu ha entrat molt ficat en el partit, i una gran jugada individual de Gerard Lopez ha aconseguit igualar el marcador. Amb la dinàmica del tu a tu i amb menys control de pilota, ambdós equips han pogut disposar de diverses ocasions de gol sense materialitzar-les.

A falta de 10 minuts, una jugada col·lectiva de l’Arenys de Mar ha acabat amb gol al segon pal del Marc López. Tres minuts després, l’Arenys de Mar, ha aprofitat dos contraatacs, de molta velocitat i bona execució, per marcar dos gols en un minut. Però, en el primer contraatac, primer el Pau Muñoz i després, el Gerard Garcia han fet pujar el 4 a 2 pels maresmencs.

L’entrenador del Sant Andreu ha reaccionat apostant pel porter-jugador i, minuts més tard, ha acabat sorgint l’afecte i el seu equip ha retallat distàncies en el marcador amb el gol d’Amiam Amhamdi.

A falta d’un minut, un xut allunyat de Miquel Gonzalez s’ha colat a la porteria de l’Arenys i ha fet pujar el 5 a 4 definitiu, donant la victòria al Futsal Arenys Bar Mar-Munt, proclamant-se campions de Catalunya Aleví de Futbol Sala.

El director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle i el seleccionador Aleví de Futbol Sala, Gerard Pusó, han estat els encarregats de fer entrega de subcampió al Sant Andreu de la Barca CFS i al campió, al Futsal Arenys Bar Mar-Munt.