El FS Ripollet ‘B’, el FS Olesa i el Sant Joan de Vilassar aconsegueix l’ascens a Divisió d’Honor Cadet
FS Notícies | 04/06/2023
La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló Municipal Germans Margall de Malgrat de Mar per viure en directe els tres partits d’ascens a Divisió d’Honor Cadet de futbol sala.

Ascens aconseguit. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins a Malgrat de Mar per emetre per streaming els tres partits corresponents al play-off d’ascens a la Divisió d’Honor Cadet de futbol sala i que ha finalitzat amb les victòries i els ascensos del FS Ripollet ‘B’, del FS Olesa i del FS Sant Joan de Vilassar.

EFS SANT JULIÀ DE RAMIS A - FS RIPOLLET B

L’encert de cara a porteria permet que l’FS Ripollet ascendeixi a divisió d’honor, després de disputar el playoff cadet per tercera temporada consecutiva.

La primera part ha estat frenètica i la diferència l’ha marcada l’eficàcia golejadora del Ripollet. Els primers compassos del partit han estat un intercanvi de cops entre ambdós equips, fins que Izan Zahino ha avançat el Ripollet. Però gairebé sense temps per a celebrar-ho, Martí Sasanedas ha empatat amb un potent xut des de la frontal de l’àrea. El partit ha continuat obert i amb oportunitats de gol pels dos conjunts, però la qualitat individual de Saúl Andrés ha posat l’1 a 4 a l’electrònic amb el qual s’ha arribat al descans.

La segona meitat ha començat amb domini visitant i això ha permès trenar una gran jugada col·lectiva i que novament Saúl Andrés ampliés el marcador. L’1 a 5 ha obligat Adan Osuna a treure el porter-jugador, però la circulació lenta i poc profunda no ha generat els fruits desitjats. Tot i això, el Sant Julià de Ramis ho ha intentat fins el xiulet final, reduint diferències fins el 4 a 6 definitiu. Resultat que ha proclamat equip de divisió d’honor al FS Ripollet.

FS OLESA A - ALCOLETGE CFS

L’FS Olesa domina el partit de principi a final davant d’un combatiu CFS Alcoletge i jugarà a la màxima categoria del futbol sala català en categoria cadet la propera temporada.

Els primers 25 minuts han estat de control total per part de l’FS Olesa, tot i que el CFS Alcoletge ha mostrat una defensa solvent, que els ha permès arribar al descans perdent per la mínima. Després que l’equip del Baix Llobregat generés algunes ocasions de perill, sobretot gràcies al talent de Jan Carreño, finalment ha estat Eric Zapata l’encarregat d’obrir la llauna. Amb aquest avantatge d’1 a 0 s’ha arribat al descans amb tot per decidir-se.

A la represa l’equip de ponent ha intentat pujar les línies de pressió i donar un pas endavant, però la resposta de l’Olesa ha estat anotar el segon gol. Malgrat l’adversitat, l’Alcoletge ha continuat batallant i Adrià Lunar ha pivotejat molt bé i ha aconseguit reduir diferències al marcador. L’equip d’Enric Lobo no s’ha posat nerviós i ha seguit dominant el joc i ha tornat a posar terra de per mig. Pau Muñoz ha decidit intentar-ho amb porter-jugador, però l’FS Olesa ha acabat vencent 5 a 1 i ha ascendit de categoria.

SANT JOAN DE VILASSAR FS A - AMPOSTA FS A

Màxima emoció entre maresmencs i ebrencs en un partit en què el Sant Joan de Vilassar ha vençut per petits detalls.

El partit ha arrencat amb una ocasió claríssima de gol favorable a l’Amposta, que no ha estat capaç de materialitzar-la. Mica en mica, el Sant Joan de Vilassar ha anat assumint el control del partit, tot i que ha elaborat poques jugades intentant cometre pocs errors en la construcció i pressionant molt la sortida del rival. Fruit d’això, els maresmencs han aprofitat dues situacions en què els ebrencs no han refusat la pilota amb contundència i han aconseguit arribar al descans amb un avantatge de 2 a 0.

La mitja part ha sentat bé als jugadors d’Amposta, que han sortit ben endollats. Gràcies a l’augment d’intensitat i concentració han gaudit de diverses ocasions clares de gol i han reduït els erros. A més, les aturades d’Oscar Marco i el gol d’Hugo Lastra els ha donat vida i els ha permès mantenir les opcions d’ascens fins al darrer sospir. Finalment, l’equip de les Terres de l’Ebre no ha aconseguit empatar i el Sant Joan de Vilassar ha fet bona la renta de la primera meitat i ha ascendit a divisió d’honor després d’imposar-se per 2 a 1.

Consulta tots els partits dels play-off d'ascens a Divisió d'Honor base de futbol sala AQUÍ.