El FS Parets celebra 50 anys d’història
Notícies Generals | 13/04/2024
Una delegació de l’FCF encapçalada pels directius Josep Graus i Juan Núñez ha assistit a l’acte central de celebració al Teatre de Can Rajoler d’aquest passat divendres
El FS Parets celebra 50 anys d’història

El 2024 és un any d’aniversari de xifra rodona pel FS Parets. 50 anys de trajectòria compleix el club vallesà. Aquest passat divendres la Federació Catalana de Futbol ha assistit a l’acte central de celebració al Teatre de Can Rajoler de Parets del Vallès on s’ha repassat tota la història de l’entitat. El directiu de l’FCF i LCFS, Josep Graus, el directiu i delegat al Vallès Oriental, Juan Núñez, el president del CTAFS, Marcelino Blázquez, el delegat i subdelegat territorial de futbol sala al Vallès, Manuel Rodríguez i Javier Sanchez, i el delegat arbitral de futbol sala al Vallès, Rogelio Pachecho, han participat en l’esdeveniment.

Durant aquest 2024 el FS Parets organitzarà diversos actes per a commemorar el 50è aniversari. Aquest passat divendres va ser la celebració institucional amb l’homenatge als fundadors del club i tots els presidents, amb especial menció al fundador, Jaume Clapé, qui va morir en els darrers dies. Anteriorment, el club vallesà va fer la presentació de tots els seus equips i més endavant té preparades més activitats per festejar el mig segle de vida de l’entitat.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.