El FS Montbui és l’amfitrió de la 8a Jornada de Tecnificació de futbol sala
FS Notícies | 05/05/2021
Els entrenadors del FS Montbui i els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals de Catalunya Central han rebut eines de formació de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala.
El FS Montbui és l’amfitrió de la 8a Jornada de Tecnificació de futbol sala

Més formació esportiva pel territori català. El FS Montbui i els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals de la delegació de Catalunya Central han estat els protagonistes de la 8a Jornada de Tecnificació de la temporada que ha realitzat l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala. L’expedició catalana ha seguit amb la línia del nou projecte de la vigent temporada i ha dut a terme dues reunions telemàtiques i una sessió presencial amb el club de l’Anoia amb l’objectiu de seguir proporcionant eines de formació per ajudar als entrenadors a planificar una temporada i preparar les sessions d’entrenament segons el nivell dels jugadors i les categories dels equips.

JORNADA DE TECNIFICACIÓ DE FUTBOL SALA
  1. Reunió telemàtica amb els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals de la delegació de Catalunya Central
  2. Reunió telemàtica amb els entrenadors del FS Montbui
  3. Presència dels seleccionadors catalans a l’entrenament del FS Montbui

La 8a Jornada de Tecnificació va començar amb els entrenadors del FS Montbui rebent la primera reunió telemàtica, celebrada el dimarts, 27 d’abril de 2021. En aquesta sessió, en què van participar el secretari i responsable de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala, Jordi Gay, i el seleccionador català de futbol sala, Jordi Barrero, es van exposar les eines per tal de poder planificar les sessions d’entrenament d’una temporada sencera segons el nivell i la categoria dels equips.

Un dia més tard, el dimecres, 28 d’abril de 2021, els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals de la delegació de Catalunya Central van ser els protagonistes de la segona sessió telemàtica amb la presència dels seleccionadors catalans de futbol sala, Jordi Barrero i Gerard Pusó. En aquesta sessió, els seleccionadors catalans també els van presentar i explicar les diferents eines de formació.La 8a Jornada de Tecnificació de la temporada va posar el punt final el dimarts, 4 de maig de 2021, amb la presència de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala a l’entrenament del Cadet, masculí i femení, i de l’Infantil i Aleví del FS Montbui. Jordi Gay, acompanyat dels seleccionadors catalans de futbol sala, Jordi Barrero, Gerard Pusó i Pere Molina, van presenciar els entrenaments plantejats pels tècnics del conjunt de l’Anoia per tal d’ajudar, suggerir i intercanviar opinions sobre els exercicis treballats, amb l’assistència també dels cossos tècnics de les Seleccions Comarcals de Catalunya Central. El Pavelló Poliesportiu Mont-Aqua de Santa Margarida de Montbui va acollir els entrenaments de l’Aleví, de l’Infantil, i del Cadet, masculí i femení, marcats per aspectes tècnics com el regat, la tècnica individual i l’ocupació d’espais.

Amb aquesta, l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala tanca la 8a Jornada de Tecnificació de la temporada a la delegació de Catalunya Central.

JORNADES DE TECNIFICACIÓ DE FUTBOL SALA
CLUB COSSOS TÈCNICS SELECCIONS COMARCALS
CFS Aula Esport de Reus Tarragona i Terres de l’Ebre
CFS Alcoletge Lleida
CFS Inter Malgrat de Mar Girona
FS Pineda de Mar Maresme
Unió FS Martorell Baix Llobregat
Unió FS Mollet Vallès Oriental
Fundació Terrassa FC 1906 Vallès Occidental
FS Montbui Catalunya Central

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.