" />

FS Notícies | 20/06/2010
El FS Gironella ha conquerit la segona Copa Catalunya de Futbol Sala Femení consecutiva després de guanyar per 1 a 5 al CEFS Rubí a la final disputada aquest matí el Pavelló Municipal de Gironella.
<p class=El FS Gironella es proclama per Segon any consecutiu campió de la Copa Catalunya de futbol sala

" onerror="imgError(this);">

Els primers minuts de la final de la Copa de Catalunya Femenina de Futbol Sala entre el Rubí i el Gironella han estat molt igualats amb oportunitats per tots dos equips. Però, poc a poc, el Gironella ha anat imposant la seva superioritat i fruit d?aquest millor control de la pilota ha arribat el 0 a 1 en el minut 11, després que la Miriam aconseguís batre la porteria  d?Irene des d?un llançament de falta directa. Dos minuts més tard, en el 13, Berta incrementava el marcador amb la consecució del segon gol de les jugadores que vestien avui de negre.

Malgrat que el Rubí ha intentat retallar diferències abans del final de la primera part, les seves jugadores no han estat encertades, en part per la bona actuació de la portera del Gironella, Noe.

La segona part no podia iniciar-se millor pel conjunt del Gironella. En el minut 1, Anneta posava el marcador 0 a 3. Ha estat un cop molt dur per les jugadores del Rubí. El 0 a 4 ha arribat en el minut 26, per mediació d' Anna Riera. La final quedava sentenciada.

El Rubí ha fet un esforç per intentar acostar-se al marcador i, de fet, en el minut 34 Stella ha aconseguit l'1 a 4. El Gironella ha posat ?la cirereta? en el marcador aconseguint el cinquè gol gràcies a una bona combinació entre Berta i Marga, que aquesta última ha materialitzat.

El FS Gironella ha rebut la Copa Catalunya de mans de l?alcalde de la seva localitat, David Font. El President de Futbol Sala de la FCF, Dani Vives, ha entregat al CEFS Rubí, el trofeu de subcampiones de la Copa Catalunya de Futbol Sala Femenina Sèniors.

Han estat present a aquesta final, l?alcalde de Gironella, David Font, el President de Futbol Sala de la FCF, Dani Vives i els seus directius Ferran Roldan, Juan Carlos Hueto, Joaquim Sala. També ha estat present Israel López.