El FS Castelldefels pateix i acaba guanyant la final de la Copa Catalunya base femení de Futbol Sala
FS Notícies | 10/06/2018
La final de la Copa Catalunya base femení de Futbol Sala repeteix finalistes amb el FS Castelldefels i Les Corts Ubae, però, en aquesta edició, han estat les jugadores del Castelldefels les que han aconseguit emportar-se la victòria i la Copa Catalunya.

FS PETIT DETALL CASTELLDEFELS
2 - 1
AE LES CORTS UBAE
Lucía Noguera ,Teresa Orellana, Judit Ayguade, Julia Grau, Coral Amate, Julia Martínez, Martina Hernandez, Jorja Lloret, Judit Preciado i Ariadna Hernandez
Berta Soler, Jorgina Fores, Marta Guerra, Kris Claire, Laia Rojo, Carla Pinadell, Tania Romero i Xenia Tabernero
(1a part) 1 - 0Teresa Orellana (17’); (2a part) 2 – 1 Judit Preciado (4’)

(1a part) 1 – 1 Kris Claire (16’)
Alejandro López Prat

La segona jornada de les finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala ha començat amb la final en categoria base femení, on s’ha repetit el mateix partit que la temporada anterior, amb el FS Petit Detall Castelldefels i l’AE Les Corts Ubae, com els dos equips finalistes.

Un Castelldefels molt ben col·locat a l’inici del partit ha fet que Les Corts no s’hagi sentit a gust a la pista, i li hagi costat començar a crear ocasions de gol.

Al minut 15 un llançament exterior  des de 15 metres de la Teresa Orellana ha sorprès a la portera, i ha servit per aconseguir el primer gol del partit, que ha avançat al Castelledefels.

Un minut més tard, en la primera ocasió clara del gol, la Kris Claire ha empatat el partit, fent pujar l’1 a 1 al marcador. En aquest moment del partit, els dos equips han disposat de clara ocasions de gol que podien decidir el partit.

La Marta Guerra ha disposat d’una clara ocasió per donar avantatge a les Corts Ubae, però el seu llançament ha sortit per dalt de la porteria. Amb aquest resultat de taules ha finalitzat la primera part, quedant la final oberta.

Ja en el segon temps, Les Corts han sortit amb la mentalitat d’atacar i el Castelldefels ha hagut de defensar la seva porteria. Fet que ha estat possible gràcies a la gran actuació de la portera Lucía Noguera.

En el moment del partit més complicat pel Castelldefels, en una jugada, la Judit Preciado ha estat capaç de sortir a la contra i marcar el 2 a 1.

Les Corts ho ha intentat fins al darrera moment, però el marcador no s’ha mogut i, aquesta temporada, ha estat el FS Castelldefels, el nou campió de la Copa Catalunya base femení de Futbol Sala.

A aquesta primera entrega de trofeus de la jornada d’avui hi han estat presents el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle, acompanyat del directiu de l’FCF i de l’LCFS, Juan Carlos Hueto, així com del seleccionador Infantil femení de Futbol Sala, Jordi Barrero, els quals han fet entrega del plat de subcampiones a l’AE Les Corts Ubae, i de la copa de campiones al FS Petit Detall Castelldefels.