El Femisport Palau fa història aconseguint l'ascens a 1a Divisió Nacional Femenina de Futbol sala
FS Notícies | 17/06/2018
El club català del CFS Femisport Palau guanya el play off d'ascens i ja és equip de 1a Divisió Nacional Femenina de Futbol Sala.
CFS Femisport Palau

Aquest dissabte 16 de juny de 2018 el CFS Femisport Palau ha obert una nova pàgina en la història del club, aconseguint l'ascens a 1a Divisió Nacional Femenina de Futbol Sala, després de guanyar el partit de tornada del play off d'ascens contra el Txantrea FSF, per 2 gols a 0.

Les catalanes van empatar a 1 el partit d'anada a Pamplona, i tot s'havia de decidir a Sabadell. Per aquest motiu, en el primer temps ambdós equips han sortit a no arriscar per evitar qualsevol errada que fos determinant. La lluita ha estat per aconseguit el domini de la pilota, defensar a la seva pròpia pista juntant línies que dificultéssin l'atac rival.

A la represa, les condicions del partit han continuat igual que a la primera part i les ocasions han arribat a pilota aturada. Fins a 5 minuts per finalitzar el partit, continuava l'empat a 0 en el marcador, però el Txantrea FSF que aquest resultat no li servia per guanyar l'eliminatòria, ha anat a pel partit optant per la portera-jugadora. El Femisport ha sabut defensar els tres primers atacs amb aquesta disposició tàctica. En una d'aquestes defenses, les catalanes han pogut robar una pilota i xutar de camp a camp, el que ha provocat que una jugadora visitant hagi evitat el gol, tocant la pilota amb les mans, al llindar de l'àrea. Aquesta situació ha fet que les visitants s'hagin quedat amb una jugadora menys i les locals hagin guadit d'una falta molt perillosa. L'Estefa ha fet efectiva aquesta falta amb un potent xut que no ha pogut evitar la portera visitant, fent pujar l'1 a 0 en el marcador.

Per la seva banda, el Txantrea FSF ha intentat empatar el partit i portar l'eliminatòria a la pròrroga, però ha estat la Mariona qui, des de la seva àrea, ha bloquejat un xut i, sense pensar-s'ho dues vegades, ha enviat l'esfèrica dins de la xarxa visitant, a falta de segons per finalitzar el partit, suposant el 2 a 0. Amb aquest resultat ha finalitzat el partit, el que suposa la victòria de l'eliminatòria i l'ascens a la 1a divisió Nacional Femenina de Futbol Sala de les catalanes.

Al partit hi ha hagut representació de la Federació Catalana de Futbol per part del responsable de la Comissió Femenina de Futbol Sala, Juan Carlos Hueto; del Secretari Tècnic de l'Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de Futbol Sala, Jordi Gay; de la Seleccionadora femenina de Futbol Sala, Clàudia Pons i de la delegada de les seleccions catalanes femenines de Futbol Sala, Teresa Miralpeix.