El FC Levante Las Planas avança cap als vuitens de final de la Copa de la Reina
Futbol Femení | 09/11/2023
L'equip de Sant Joan Despí supera la SD Eibar per la mínima (0-1) i es classifica per als vuitens d'aquesta competició.

El FC Levante Las Planas va prendre ahir Ipurua en el partit de setzens de final que l'enfrontava a les locals, la SD Eibar. Les barcelonines van haver d'arribar fins a la pròrroga per anotar el gol de la victòria. Al minut 108, Elena Julve va batre la portera local i concedia, així, una celebrada classificació per als vuitens de final de la Copa de la Reina.

Avui dijous, 9 de novembre, es disputarà l'últim partit d'aquesta eliminatòria entre el Granada CF Femenino i l'Athletic Club Femenino.