El FC L’Escala difon les campanyes de l’FCF a la seva segona samarreta
F. Base | 21/01/2020
Compromès amb la potenciació dels valors al futbol, el FC Escala ha decidit utilitzar el lema de les campanyes de l’FCF a la seva segona samarreta oficial.
El FC L’Escala difon les campanyes de l’FCF a la seva segona samarreta

El coordinador general del futbol base del FC L’Escala, Tant Salam El Harche, i diversos col·laboradors dels equips base són els responsables d’aquesta iniciativa.  La idea és convertir-se en el primer club de Catalunya que difon els valors que promou la Federació Catalana de Futbol ajudant, d’aquesta manera, a difondre i potenciar els valors necessaris al món del futbol. Així ho considera Salam El Harche, que assegura que "estem compromesos amb el foment dels valors al futbol. Per això hem cregut oportú que a la nostra segona samarreta es difonguin els lemes d'algunes campanyes de l’FCF com 'Joc Net' i 'Tots Som Un Equip'".

A més, ho fan d’una forma molt innovadora, amb una samarreta reversible: per una banda els colors blaugranes amb els seus patrocinadors, i per l’altre de color groc amb els lemes de l’FCF. El Harche manifesta que “els nostres jugadors dels equips base surten a escalfar amb la samarreta groga on estan els lemes de l’FCF, i quan comencen el partit li donen la volta i juguen amb la blaugrana. Als nens els hi fa gràcia, i els nostres patrocinadors estan completament d’acord amb la nostra iniciativa. Quan és necessari jugar amb la segona equipació, sortim el partit amb la samarreta groga i els lemes federatius”. 

L'objectiu d'aquesta iniciativa, segons El Harche, és “posar el nostre gra de sorra i donar suport a la idea de la Federació Catalana de Futbol de potenciar els valors del futbol català. Crec que tot el futbol base del nostre país hauria d’anar en la direcció de donar la importància que mereixen tots aquests valors”.

L’opció de la samarreta groga i blaugrana no s’ha fet, segons el coordinador del futbol base “per estalviar-nos una segona samarreta. Crec que més d’un club es farà amb la nostra iniciativa. De moment ho estem aplicant a tres equips d’infantil,  tres cadets i un prebenjamí, però durant la temporada portaran aquesta samarreta els dinou equips que formen el nostre FC L’Escala”.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.