El FC Barcelona s'emporta la Copa Catalunya Juvenil
FS Notícies | 22/06/2014
El Barça s'ha proclamat campió de la Copa Catalunya de Futbol Sala en categoria juvenil després d'un partit molt vibrant contra l'AE Les Corts Ubae.

AE LES CORTS UBAE:
 Bernat Bellet, Albert Garcia, Biel Crespo, Fran Azuara, David Antón, Xavi Cid, Shokei Okada, Oriol Santos, Nil Closas, Arnau Rodríguez i Arnau Santiveri.

FCBARCELONA: Miquel Feixas, Juan Emilio Gil, Aleix Besladuch, Esteban Cejudo, J.Guillermo Pérez, Daniel Portillo, Ferran Plana, Daniel Loinaz, Oussama Chefraou, Sergio Parra, Marc X. Armengol i Raúl Gómez.

ÀRBITRES: Sr. Bernardo Simón i Srta. Soraya Ortega.

GOLS: 1 - 0 Biel Crespo (min. 16), 1 - 1 Juan Emilio Gil (min. 21), 1 - 2 Oussama Chefraou (min. 28), 1 - 3 Esteban Cejudo (min. 37), 1 - 4 Esteban Cejudo (min. 38), 1 - 5 Oussama Chefraou (min. 38) i 2 - 5 Arnau Rodríguez (min. 39).

CRÒNICA:
 Després de que la setmana passada es disputessin, a Sant Feliu de Llobregat, les finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala, aquesta tarda, al pavelló d'El Castell d'Esparreguera, s'ha jugat la final en categoria juvenil que ha enfrontat a l'AE Les Corts Ubae i el FC Barcelona.

El FC Barcelona ha iniciat la disputa de la final circulant la pilota en un ritme endimoniat mentre Les Corts feia bascular les seves línies defensives per evitar que les possessions blaugranes es convertissin en ocasions de perill.

L'AE Les Corts, intentava, a través d'atacs menys elaborats i més directes, sorprendre als visitants. Tot i així, cap dels dos conjunts podia materialitzar les ocasions en els compassos inicials.

No ha estat fins al minut 16 que, Biel Crespo, ha finalitzat una contra en l'únic error defensiu fins al moment, dels blaugranes. Amb el marcador a favor, Les Corts ha disposat de les millors ocasions tot i que la falta de punteria ha fet que no es materialitzéssin.

El FCBarcelona ho intentava davant d'una defensa més tancada en la seva pròpia pista intentant generar espais per fer valdre les qualitats tècniques dels seus, tot i que amb la mateixa sort que en la resta de la primera part.

En un inici de segona part trepidant, Les Corts ha disposat de la primera ocasió de perill que el porter blaugrana ha tret de sota pals quan la grada ja cantava el gol. Segons després, era el FC Barcelona, mitjançant una contra perfecte ha deixat en avantatge a Juan per marcar el gol de l'empat.

A partir d'aquest moment, les ocasions es succeien per ambdues parts, sense poder trencar l'empat. A falta de 12 minuts, Oussama ha finalitzat amb gran precisió una jugada de tir lliure indirecte al mare de l'àrea que li ha donat avantatge en el marcador per primera vegada en tot el partit.

El partit ha entrat en una dinàmica de joc directe on cap dels dos equips es feia amb el domini de la pilota. A falta de quatre minuts per finalitzar el partit, Les Corts ha intentat canviar el ritme del partit introduint la figura del porter-jugador. En la primera jugada Les Corts ha aconseguit estrellar una pilota en el pal tot i que el rebuig l'ha aprofitat Esteban per marcar des de 25 metres.

Amb el partit trencat, una contra dels blaugranes i un nou xut des dels 25 metres han ampliat l'avantatge a 1 a 5. Les Corts que no s'ha rendit en cap moment, ha aconseguit reduir distàncies a falta d'un minut pel final amb una jugada d'estratègia. Sense més temps per reaccionar, amb el marcador de 2 a 5 s'ha finalitzat el partit.

Amb aquest clar resultat el FC Barcelona s'ha proclamat campió de la Copa Catalunya Juvenil de Futbol Sala 2014.