El FC Barcelona, rival de l'Espanyol a la final
Notícies Generals | 13/05/2014
El FC Barcelona ha guanyat per 3 a 2 al Girona FC en una semifinal de la Copa Catalunya amb moltes alternatives. El Barça s'enfrontarà a la final a l'Espanyol el proper 21 de maig a Montilivi.

Alineacions:

FC Barcelona: Ortolà, Denís Suarez (Espinosa, 59'), Dani Nieto, Lucas, Ilie, Dongou (Adama, 59'), Cuenca, Babunski, Godswill, Bagnack i Samper.

Girona FC: Palatsi, Matamala (Eloi Zamorano, 60'), Migue (Vivancos, 73'), Bigas, Carmona (Litus, 66'), Iván (Gerard Herrera, 55'), Bruno, Felipe (Agostinho Cá, 63'), Jofre (Gumbau, 80'), Gerard i Chando.

Gols: 1 – 0 Babunski (18'), 1 – 1 Chando (34'), 2 – 1 Cuenca (64'), 2 – 2 Chando (67'), 3 – 2 Ilie (78').

Conjunt arbitral:

Àrbitre: Israel SIMÓN DEL PINO

Assistents: Dídac DURAN PEIDRÓ i Jesús MIRA GARCÍA

4t àrbitre: Francisco CARDOSA MONTESINOS

Crònica:

La segona semifinal de la 25a Copa Catalunya ha estat un partit trepidant entre el FC Barcelona i el Girona FC. M Els blaugranes s'han avançat al marcador al minut 18, amb un gol de Babunski. El Girona, però, que s'ha sentit recolzat per l'afició a Montilivi, ha lluitat fins aconseguir l'empat, que ha arribat de la mà de Chando al minut 34.

A la represa, l'àrbitre ha xiulat un penal sobre el Barça que Cuenca l'ha transformat en el 2 a 1. Tot i així, el Girona no ha fet esperar la seva reacció i, 2 minuts després, Chando ha tornat a marcar i a empatar el partit, aquest cop amb una bona rematada de cap. Malgrat les opcions per part d'ambdós equips per marcar el gol definitiu per endur-se l'eliminatòria, el FC Barcelona ha estat més encertat i, Ilie, ha marcat el 3 a 1 definitiu quan només faltaven 12 minuts pel xiulet final.

Amb aquest resultat, el FC Barcelona s'ha classificat per disputar la final de la Copa Catalunya, que la jugarà contra el RCD Espanyol el proper dimecres 21 de maig a Montilivi.