El FC Barcelona es proclama campió de la Supercopa d’Espanya
Copes | 12/08/2018
L’equip blaugrana suma la seva 13a Supercopa d'Espanya després de superar el Sevilla FC per 1 a 2 en un partit disputat a Tànger.
FC Barcelona

El FC Barcelona ha començat la nova temporada conquerint la seva 13a Supercopa d’Espanya davant el Sevilla FC  (1-2) en un partit únic que s’ha disputat al Grand Stade de Tànger. Quan només s’havien jugat nou minuts, Pablo Sarabia ha avançat el conjunt de Pablo Machín. A partir d’aquest moment, el Barça ha començat a dominar el duel i a generar ocasions de perill amb freqüència. D’aquesta manera, Gerard Piqué ha empatat l’encontre en els darrers instants de la primera part.

A la represa, l'equip dirigit per Ernesto Valverde ha seguit portant el pes del partit i, quan quedaven dotze minuts per al final, Dembélé ha marcat la segona diana blaugrana. En el darrer minut del xoc, Ter Stegen ha aturat un penal a Ben Yedder. Així doncs, el Barça aconsegueix la 13a Supercopa d’Espanya de la seva història.

La Federació Catalana de Futbol ha estat representada pels vicepresidents Jordi Terés, Juanjo IsernJosep Llaó; pel Secretari de Junta i delegat a Tarragona, Josep Vives; i pels directiu Jordi Bonet, Albert Montull i Francesc Folguera. També hi ha assistit l’ex president de l’FCF Andreu Subies Forcada.