El FC Barcelona conquista la novena Copa de la Reina
Futbol Femení | 29/05/2022
Les blaugrana golegen l’Sporting de Huelva per 6 gols a 1 i aixequen la novena Copa de la Reina del seu palmarès.

La final de la Copa de la Reina, disputada aquest matí a l’Estadio Santo Domingo d’Alcorcón, a Madrid, només ha tingut color blaugrana. Un gol en pròpia porteria de Fisher, que no s’ha entès amb la seva portera, ha suposat el primer gol del Barça. Poc després, un cop de cap de Mapi León a la sortida d’un córner ha significat el 2-0. Tot i marxar amb avantatge al descans, l’Sporting de Huelva ha tingut dues ocasions molt clares, la primera d’Anita Marcos, i la segona una rematada a boca de canó de Keane que ha sortit desviada.

A la segona part, un mal refús de la defensa blaugrana l’ha caçat Castelló per posar el 2 a 1 al marcador i emoció a la final. Tanmateix, en un nou córner, Crnogorcevic ha ampliat la diferència. Al minut 80, Clàudia Pina ha rematat de primeres amb la punta de la bota per fer el quart. A la golejada també s’hi ha sumat Lieke Martens, que ha completat dues assistències amb un gol de cap al minut 86. Per tancar el partit, la capitana, Alexia Putellas, ha establert el definitiu 6 a 1.

Així doncs, la Copa de la Reina se suma als títols de Lliga i de la Supercopa d’Espanya, esdevenint un bon colofó per tancar la temporada 2021-2022. Al partit ha assistit el vicepresident primer de l'FCF, Jordi Bonet; i el Secretari de la Junta Directiva i responsable del futbol femení a l'FCF, Albert Montull; entre d'altres.