El FC Barcelona, a la final de la Supercopa d’Espanya femenina
Copes | 19/01/2022
El conjunt blaugrana s’imposa al Real Madrid CF per 0 a 1 gràcies a una diana d’Alèxia Putellas al minut 91 i obté el bitllet per disputar la final.

El FC Barcelona Femení jugarà diumenge la final de la Supercopa d’Espanya femenina. Les blaugranes han doblegat un combatiu Real Madrid CF per 0 a 1 a Las Rozas gràcies a un gol en el minut 91 de la millor jugadora del món, Alèxia Putellas. D’aquesta manera, les de Jonatan Giráldez obtenen el passi per a la gran final, que es jugarà el diumenge 23 de gener a les 12.00 hores a Las Rozas. El rival serà el vencedor de l’eliminatòria UD Llevant – Atlético de Madrid, que tindrà lloc demà, dijous 20 de gener, a les 19.30 hores, també a Las Rozas.

El conjunt blaugrana ha dominat el partit des de l’inici a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas. Les de Jonathan Giráldez han gaudit de la possessió de la pilota, tancant el Real Madrid CF al seu camp. Lieke Martens, una de les jugadores més destacades de la semifinal, ha disposat de dues ocasions clares per inaugurar el marcador, però no ha estat encertada en la definició. La portera madrilenya Missa Rodríguez s’ha mostrat molt segura sota pals i ha aconseguit mantenir l’empat a zero en una primera meitat de clar color blaugrana.

A la represa, el Barça ha donat un pas endavant i ha assetjat contínuament la porteria blanca, però Rodríguez ha salvat el seu equip amb aturades extraordinàries. L’ocasió més clares de les madrilenyes ha estat un tir al pal de Zornoza. Tot i l’ensurt, les blaugranes han continuat dominant amb solvència l’encontre. Quan l’eliminatòria semblava que arribaria a la pròrroga, ha aparegut la millor jugadora del planeta, Alèxia Putellas, per anotar l’1 a 0 al minut 91 i segellar el passi per a la final.

En representació de l'FCF, al partit hi ha assistit el vicepresident Jordi Bonet, i el directiu Albert Montull.