El derbi català de 1a Nacional de Futbol Sala sota mirada federativa
FS Notícies | 25/03/2019
Victòria del Barça Lassa davant de l’Industrias Santa Coloma en el derbi català de la segona volta de la present temporada, que ha finalitzat amb 2 gols a 3, en un partit amb molta emoció fins als darrers segons, que ha comptat amb presència federativa.
Industrias Santa Coloma

La tornada del derbi català entre els dos equips militants a la Primera Divisió Nacional de Futbol Sala, l’Industrias Santa Coloma i el Barça Lassa, corresponent a la jornada 26, de la present temporada 2018-2019, s’ha disputat aquest diumenge 24 de març de 2019, a l’Olímpic de Badalona.

Els blaugranes han començat el partit amb molta efectivitat, aconseguint obrir el marcador amb un gol d’Arthur. Els colomencs, mitjançant Verdejo i Thalles, han protagonitzat les primeres ocasions, tenint ben a prop l’empat. Tot i així, abans d’arribar al descans, ha aparegut Ferrao per posar el 0 a 2.

A la represa, els colomencs han sortit molt forts i, ja en el primer minut de joc, Uri Santos ha retallat distàncies. Aquest resultat, deixava obert el partit, i ha provocat que el Barça Lassa hagi hagut de buscar opcions per tornar a dominar-lo. Uns minuts després, Ferrao ha tornat a ampliar el marcador, fent pujar l’ 1 a 3.

A falta de cinc minuts per al final, l’Industrias Santa Coloma ha optat pel porter-jugador, i la constant pressió ha fet que Albert Cardona marqués el 2 a 3 amb un cop de cap, a falta de 45 segons per al final. Amb les cinc faltes d’equip dels blaugranes, els colomencs ho han aprofitat per intentar empatar el partit, però els pals ho han evitat.

Amb aquest resultat, la victòria del Barça Lassa els hi ha fet recuperar el liderat de la LNFS.

Aquest derbi català ha comptat amb representació federativa per part del director de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, José Miguel Calle; del cap del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala, Marcelino Blázquez i del directiu de l’FCF i de l’LCFS, Javier Lerma.