El CTAFS realitza la 3a i la 4a Jornada de Tecnificació als àrbitres de futbol sala
FS Notícies | 20/09/2021
16 àrbitres de la Divisió d’Honor Catalana i 12 àrbitres de Sènior B i de Base de futbol sala van participar en la 3a i la 4a Jornada de Tecnificació arbitral de futbol sala.
El CTAFS realitza la 3a i la 4a Jornada de Tecnificació als àrbitres de futbol sala

Formació i aprenentatge pels àrbitres de futbol sala. El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF va celebrar, el diumenge, 19 de setembre de 2021, la 3a i la 4a Jornada de Tecnificació arbitral de futbol sala al Pavelló Municipal Xavier Ballber de Cervelló. Dues sessions conduïdes pel cap del CTAFS, Marcelino Blázquez, enfocades a 16 àrbitres de la Divisió d’Honor Catalana de futbol sala i a 12 col·legiats de Sènior B i de Base.La 3a Jornada de Tecnificació arbitral de futbol sala de la vigent temporada va començar a les 16.00 hores amb la presència de 16 àrbitres de la Divisió d’Honor Catalana de futbol sala de les delegacions de Tarragona i Terres de l’Ebre, de Penedès-Garraf, de Catalunya Central, del Maresme, de Girona, del Vallès Occidental, de Lleida, del Baix Llobregat i de Barcelona, i que aquesta temporada inicien l’arbitratge en parella. Per aquest motiu, es va treballar el posicionament en la parella arbitral, la cooperació i compenetració entre ells així com altres aspectes arbitrals a tenir en compte en aquesta categoria.

Dues hores més tard, a partir de les 18.00 hores, va començar la 4a Jornada de Tecnificació arbitral de futbol sala. En aquest cas, els protagonistes van ser 12 col·legiats de Sènior B i de Base de les delegacions del Baix Llobregat, del Vallès Oriental, del Vallès Occidental i de Barcelona, que acumulen anys dins del CTAFS sense aconseguir l’ascens de categoria. La sessió va anar enfocada en treballar i profunditzar en els valors que ofereix l’exercici d’arbitrar i impulsar l’actitud pròpia de la figura de l’àrbitre.El diumenge, 3 d’octubre de 2021, el CTAFS realitzarà la 5a i la 6a Jornada de Tecnificació arbitral.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.