El Cornellà perd contra el Mirandés per 3 a 0 a la Copa RFEF
Copes | 20/03/2019
El partit d’anada de la final de la Copa RFEF disputat a Miranda d’Ebro ha finalitzat amb la derrota del Cornellà per 3 a 0.

El Mirandés ha estat superior en aquest primer partit de la final de la Copa RFEF que disputa contra el Cornellà. La primera part ha finalitzat amb un 1 a 0 pels locals després del gol de volea aconseguit per Galder Cerrajeria en el minut 41.

Gol al final de la primera part, i segon a l’inici de la segona, ja que al minut 50, Claudio ha aconseguit el 2 a 0 en aprofitar una pilota centrada per Rodrigao. El tercer gol pels locals ha  arribat al minut 79 per mediació de Matheus.

El partit de tornada es disputarà a Cornellà el pròxim 28 de març. Els dos equips de Segona B es jugaran la final en aquest partit, però el resultat d'avui deixa la final molt complicada per l'equip del Baix Llobregat.