El Cornellà es classifica per les semifinals de la Copa RFEF
Copes | 13/02/2019
El Cornellà ha eliminat al Pontevedra en els quarts de final de la Copa RFEF, guanyant avui per 2 a 1, 3 a 1 en el global de l’eliminatòria.

Després d’uns minuts inicials molt igualats, el Cornellà ha marcat el seu primer gol al minut 19, després que un defensor del Pontevedra hagi introduït la pilota en pròpia porta a l'intentar refusar un servei de cantonada dels verds. Quan més dominava el Cornellà, a dos minuts pel final dels primers 45’, el Pontevedra ha empatat el partit per mediació d'Alex González (1-1). Amb empat, s’ha arribat a la mitja part.

En la segona part, el Cornellà ha sentenciat l’eliminatòria. Una bona combinació amb la definició ajustada d’Héctor Camps al minut 73, li donava el segon gol al Cornellà. Dues victòries en el partit d’anada i de tornada, i el Cornellà a les semifinals. El pròxim divendres a les 13.00 hores, el Cornellà sabrà el seu rival per les semifinals de la Copa de la RFEF.

Al partit hi ha assistit la directiva i delegada de l'FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares, que ha acompanyat el president de la UE Cornellà, Àlex Talavera, i la resta de membres de la seva junta directiva.