El CN Caldes s’imposa amb claredat al Sport Sala Santa Perpètua
FS Notícies | 18/04/2016
El benjamí A del Caldes ha superat per 6 gols a 2 el Santa Perpètua en el partit corresponent a la 20a jornada del grup 4. Els locals han dominat el matx gairebé per complet i s’han endut els tres punts de manera justa.

CN CALDES 6 - 2 SPORT SALA SANTA PERPÈTUA

El partit ha començat igualat, amb el Santa Perpètua esperant a mitja pista i el Caldes controlant la possessió de la pilota. De seguida han començat a arribar les primeres ocasions pels locals, més incisius en els metres finals, i als set minuts, ha arribat el primer gol. L’Aleix ha recuperat una pilota al mig camp, l’ha cedit pel Jordi i aquest amb una bona passada ha deixat sol el Nilo al segon pal que només l’ha hagut d’empènyer per fer pujar l’1 a 0 en el marcador. Dos minuts després, a la sortida d’un corner, el Martí ha fet el segon i el partit s’ha convertit des d’aleshores en una anada i vinguda constant. Cap dels dos equips aconseguia fer-se amb la possessió de la pilota i tot eren contraatacs i pilotes llargues que generaven cert perill a les dues porteries. A dos minuts per al final de la primera meitat, el Reinald s’ha desfet del seu defensor després d’aprofitar el rebot en un córner i li ha passat la pilota al segon pal perquè l’Arnau marqués a plaer el 3 a 0 amb el que s’ha arribat al descans.

La segona meitat ha començat igual que la primera, amb els visitants a mitja pista i els locals generant perill i dominant la possessió. Quan estava més a prop el quart dels locals, el Gerard ha robat una pilota al mig camp i ell sol ha conduit el contraatac per retallar distàncies en el marcador fent el 3 a 1. El gol no ha fet canviar la dinàmica del partit i els locals han seguit dominant. Cinc minuts després del 3 a 1, el Jordi ha robat una pilota, ha superat dos rivals i des de 10 metres ha fet el 4 a 1 amb un fort xut enganxat al pal esquerre de la porteria. Aquest gol ha trencat definitivament el partit i durant els 10 minuts següents les ocasions s’han anat alternant a les dues porteries. En els últims cinc minuts el partit s’ha revolucionat. El Nilo ha fet el 5 a 1 amb un xut des de fora l’àrea a la base del pal, un minut després l’Adrián ha fet el 5 a 2 al aprofitar una pilota morta dins l’àrea i a dos minuts pel final del partit el Jordi ha tancat el marcador fent el 6 a 2 de falta directa.