El CN Caldes FS femení i el Futsal Aliança Mataró es queden a les portes de l'ascens
FS Notícies | 26/07/2020
Els equips catalans del CN Caldes FS femení i el Futsal Aliança Mataró escriuen una nova pàgina en les seves històries després de realitzar un gran paper en la lluita pel play-off d'ascens a 1a divisió Nacional femenina i a 2a divisió Nacional de Futbol Sala, respectivament.

A punt de fer història. La jornada del 25 de juliol de 2020 serà recordada pels dos partits històrics que els equips catalans del CN Caldes FS femení i el Futsal Aliança Mataró van disputar per la lluita d'un ascens a 1a divisió Nacional femenina i a 2a divisió Nacional de Futbol Sala. Una fita històrica que, malauradament, al final no ha tingut recompensa.

CN CALDES FS FEMENÍ

Després d'una gran temporada, el CN Caldes FS femení va aconseguir plantar-se als play-off d'ascens a la màxima categoria femenina. Després de superar la primera eliminatòria, només quedava el darrer pas de guanyar a l'Inter Sala Promesas. Però les de Saragossa no van posar les coses gens fàcils a les catalanes.

El partit no es va posar de cara per les catalanes, després de que en els primers 10 minuts de joc van encaixar els dos primers gols de les seves rivals. Tot i així, el CN Caldes FS va continuar insistint i creant ocasions de gol, arribant amb el 2 a 0 al descans.

El segon temps es va iniciar amb oportunitats per part d'ambdós equips, i amb molta igualtat. Però, en el minut 24, les locals, després de recollir un mal control van aconseguir marcar el tercer gol. Poc després, les catalanes van voler entrar dins del partit marcant el seu primer gol. Tot i així, l'encert de l'Inter Sala Promesas es va veure reflectit en els tres gols posteriors que van sentenciar un partit que va finalitzar amb el 6 a 1 en el marcador.

El CN Caldes, tot i la golejada, va saber plantar cara a l'equip aragonès.

CN Caldes FS femení

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ

El Futsal Aliança Mataró va viatjar fins a Almeria per disputar l'ascens a la 2a divisió Nacional de Futbol Sala contra el CD El Elejido Futsal, en un partit molt igualat.

En el primer temps, els mataronins van apropar-se diverses vegades a la porteria andalusa però, els locals, van ser els que van encarregar-se de materalitzar les seves ocasions i aconseguir obrir el marcador.

A la represa, tot just a la primera acció, Pol Novo va aconseguir empatar el matx a través d'una gran acció individual, arribant al final del temps reglamentari amb l'1 a 1, i obligant a jugar la pròrroga.

Un llançament de doble penal va avançar als locals i, a continuació, tot i l'intent de remuntada jugant amb el porter-jugador del Futsal Aliança Mataró, els andalusos van sentenciar el partit amb el tercer i el quart gol.

Al final, l'1 a 4 va sentenciar un partit que, malgrat no aconseguir l'ascens, els catalans van lluitar fins al darrer moment.