El Club Pineda de Mar Futbol Sala és el protagonista de la 4a Jornada de Tecnificació
FS Notícies | 03/03/2021
L’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala segueix proporcionant eines de formació. En aquesta Jornada, amb els entrenadors del FS Pineda de Mar i amb els seleccionadors comarcals del Maresme.
El Club Pineda de Mar Futbol Sala és el protagonista de la 4a Jornada de Tecnificació

Formació i aprenentatge pels entrenadors de futbol sala. El FS Pineda de Mar i els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals del Maresme han estat els amfitrions de la 4a Jornada de Tecnificació de la temporada que ha realitzat l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala. Una jornada que ha adoptat un format diferent i que es va iniciar el mes de novembre, adaptat a la situació sanitària actual, amb el mateix objectiu de seguir proporcionant eines de formació als clubs de futbol sala d’arreu del territori català i ajudar als entrenadors a planificar una temporada i preparar les sessions d’entrenament segons el nivell dels jugadors i les categories dels equips.És per aquest motiu que l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala va dur a terme dues reunions telemàtiques, amb els entrenadors del club i amb els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals, per tal de proporcionar les eines i la formació perquè els entrenadors puguin treballar amb els seus equips. Finalment, l’expedició de l’Àrea Esportiva es van desplaçar fins a Pineda de Mar per tal de poder presenciar, en primera persona, dels entrenaments plantejats pels tècnics del conjunt pinedenc per tal d’ajudar, suggerir i intercanviar opinions sobre els exercicis treballats. 

JORNADA DE TECNIFICACIÓ DE FUTBOL SALA
  1. Reunió telemàtica amb els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals de la delegació del Maresme
  2. Reunió telemàtica amb els entrenadors del FS Pineda de Mar
  3. Presència dels seleccionadors catalans a l’entrenament del FS Pineda de Mar

Els entrenadors del FS Pineda de Mar van ser els primers que van rebre la reunió telemàtica, que es va celebrar el dilluns, 1 de febrer de 2021. En aquesta sessió, hi va participar el secretari i responsable de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala, Jordi Gay, acompanyat del seleccionador català, Pere Molina, que van presentar-los les eines per tal de poder planificar les sessions d’entrenament d’una temporada sencera segons el nivell i la categoria dels equips.

Uns dies més tard, el divendres, 5 de febrer de 2021, els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals de Maresme de futbol sala van ser els protagonistes de la segona sessió telemàtica amb la presència de Jordi Gay i del seleccionador català de futbol sala, Gerard Pusó. En ambdues reunions, els seleccionadors catalans van presentar i explicar les diferents eines de formació.Finalment, la 4a Jornada de Tecnificació de la temporada va posar el punt final el dimarts, 2 de març de 2021, amb l’assistència de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala al Pavelló Can Xaubet per assistir a l’entrenament del Prebenjamí, del Cadet i del Juvenil del Club Pineda de Mar Futbol Sala. En aquesta sessió, Jordi Gay, Jordi Barrero, Gerard Pusó i Pere Molina van poder intercanviar i corregir detalls sobre els entrenaments plantejats pels tècnics de Pineda de Mar, així com preguntar i posar sobre la taula diferents punts de vista sobre el plantejament dels exercicis, amb la presència també d’alguns dels cossos tècnics de les Seleccions Comarcals del Maresme. Els aspectes tècnics i tàctics com el desmarcatge, l'ocupació d'espais, la distància de seguretat i el regat van marcar la part principal dels entrenaments. La delegació territorial del Maresme ha rebut la 4a Jornada de Tecnificació de la temporada 2020-2021 per part de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala, després d’estrenar-se amb el CFS Aula Esport de Reus i els seleccionadors de Tarragona i Terres de l’Ebre, realitzar la 2a amb el CFS Alcoletge i els tècnics de les Comarcals de Lleida, i la 3a amb el CFS Inter Malgrat de Mar, l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala realitzarà la 5a Jornada de Tecnificació a la delegació del Baix Llobregat.

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.