El CFS Tremp, el club de referència del Pirineu lleidatà
FS Notícies | 06/04/2021
El CFS Tremp és el protagonista del quart reportatge de clubs que realitza la Lliga Catalana de Futbol Sala la temporada 2020-2021.
El CFS Tremp, el club de referència del Pirineu lleidatà

‘’La formació dels nens i que vulguin venir al següent entrenament’’. Aquest és l’objectiu del CFS Tremp, tal com explica el coordinador, Conrad Porter, d’un club que s’ha convertit en el protagonista del quart reportatge de clubs de federats que organitza la Lliga Catalana de Futbol Sala durant la vigent temporada, una iniciativa amb l’objectiu de donar veu als clubs federats catalans de futbol sala. I aquest cop el protagonista és el CFS Tremp, un club que, segons el delegat de la Lliga Catalana de Futbol Sala a Lleida, Macià Expósito, és un ‘’club de referència al Pirineu lleidatà. Treballa molt bé la Base i és un equip punter en el qual surten molts jugadors de les Seleccions Comarcals de Lleida’’.El CFS Tremp va néixer el 2004 quan ‘’un grup d’amics van veure que no hi havia cap equip al poble de futbol sala’’, explica el president del club, Josep Torra. Des de llavors, fins avui dia, el club trempolí compte amb vuit equips, des de Debutants fins a Sènior, ‘’tot i que ens falten dues categories amb l’objectiu d’intentar omplir. Igual que amb el femení, que només en tenim un’’, comenta el coordinador. Tot i això, el principal objectiu del club és ‘’la formació dels nens. Que els nens i nenes vulguin venir al següent entrenament i això voldrà dir que estem fent bé les coses’’, diu Conrad Porter. En aquesta línia, el president afegeix que ‘’els valors del club són formar i, després, competir’’.La Junta Directiva del CFS Tremp està formada per exjugadors del club i per pares i mares de nens que estan jugant i expliquen que els ha estat difícil coordinar el club en època de pandèmia, ja que ‘’ha estat tot molt nou’’ i a més, cal afegir que la població de Tremp va patir un brot de coronavirus i per això, ‘’hem tingut molta mala sort i vam tenir problemes per entrenar, ja que el pavelló va estar tancat. Un cop s’ha obert, hem entrenat’’, comenten el coordinador i el president. Per això, es mostren il·lusionats de poder reprendre la competició. Ambdós coincideixen en el fet que ‘’estem en un entorn segur per a poder desenvolupar l’activitat física’’ i afirmen que els ‘’nens estan amb unes ganes terribles de poder competir’’.Aquestes ganes de poder tornar a competir les manifesta Alex Torrecillas, jugador del CFS Tremp, que exclama que té moltes ‘’ganes de tornar a la competició’’ perquè ‘’soc molt competitiu i m’encantaria tornar a jugar aquest any amb els meus amics’’.

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.