El CFS La Union, protagonista de l'11a Jornada de Tecnificació de futbol sala
FS Notícies | 21/05/2021
Els entrenadors del CFS La Union i els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals de Barcelona Nord han rebut eines de formació per mitjà de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala.
El CFS La Union, protagonista de l'11a  Jornada de Tecnificació de futbol sala

Més Jornades de Tecnificació de futbol sala per Barcelona. El CFS La Union i els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals de Barcelona Nord han estat els amfitrions de l’11a Jornada de Tecnificació de la vigent temporada que ha dut a terme l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala. Una jornada que, seguint amb el projecte iniciat aquesta temporada, s’han realitzat dues reunions telemàtiques i un entrenament presencial amb el club del CFS La Union amb l’objectiu de seguir proporcionant eines de formació per ajudar als entrenadors a planificar una temporada i preparar les sessions d’entrenament segons el nivell dels jugadors i les categories dels equips.

JORNADA DE TECNIFICACIÓ DE FUTBOL SALA
  1. Reunió telemàtica amb els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals de la delegació de Barcelona Nord
  2. Reunió telemàtica amb els entrenadors del CFS La Union
  3. Presència dels seleccionadors catalans a l’entrenament del CFS La Union

Els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals de Barcelona Nord van obrir la llauna de l’11a Jornada de Tecnificació amb la reunió telemàtica celebrada el dimecres, 12 de maig de 2021. En aquesta sessió, en què van participar el secretari i responsable de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala, Jordi Gay, i el seleccionador català de futbol sala, Gerard Pusó, es van exposar les eines per tal de poder planificar les sessions d’entrenament d’una temporada sencera segons el nivell i la categoria dels equips.

Un dia més tard, el dijous, 13 de maig de 2021, els protagonistes van ser els entrenadors del CFS La Union que, juntament amb altres seleccionadors comarcals, van rebre la formació especifica i les eines per tal de poder preparar els entrenament. En aquesta sessió, van participar els seleccionadors catalans de futbol sala, Jordi Barrero i Pere Molina.Finalment, l’expedició catalana es va traslladar al Pavelló Municipal La Colina de Badalona per presenciar els entrenaments dels benjamins, alevins i infantils del CFS La Union. Jordi Gay, acompanyat dels seleccionadors catalans de futbol sala, Jordi Barrero, Gerard Pusó i Pere Molina van assistir als entrenaments plantejats pels tècnics del conjunt colomenc per tal d’ajudar, suggerir i intercanviar opinions sobre els exercicis treballats.

Amb aquesta, l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala tanca l'11a Jornada de Tecnificació de la temporada a la delegació de Barcelona Nord.

JORNADES DE TECNIFICACIÓ DE FUTBOL SALA
CLUB COSSOS TÈCNICS SELECCIONS COMARCALS
CFS Aula Esport de Reus Tarragona i Terres de l’Ebre
CFS Alcoletge Lleida
CFS Inter Malgrat de Mar Girona
FS Pineda de Mar Maresme
Unió FS Martorell Baix Llobregat
Unió FS Mollet Vallès Oriental
Fundació Terrassa FC 1906 Vallès Occidental
FS Montbui Catalunya Central
APC Raval - AE Ciutat Vella Alcantara Family Foundation
AE Sant Andreu Barcelona Centre
CFS La Union Barcelona Nord

GALERA D’IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.