El CFS Inter Esp. Malgrat rep la 3a Jornada de Tecnificació de futbol sala
FS Notícies | 24/02/2021
Els entrenadors del club malgratenc i els seleccionadors comarcals de Girona han rebut les eines de formació per part de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala.
El CFS Inter Esp. Malgrat rep la 3a Jornada de Tecnificació de futbol sala

Eines de formació pels clubs catalans de futbol sala. El CFS Inter Esp. Malgrat i els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals de Girona han estat els protagonistes de la 3a Jornada de Tecnificació de la temporada que ha realitzat l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala. Un projecte nou que es va iniciar el mes de novembre i que ha reprès la seva activitat durant aquest mes de febrer per les noves mesures imposades pel Govern de la Generalitat. L’objectiu d’aquest nou projecte és seguir proporcionant eines de formació als clubs de futbol sala d’arreu de Catalunya i ajudar als entrenadors a planificar una temporada i preparar les sessions d’entrenament segons el nivell dels jugadors i les categories dels equips.Seguint amb la línia del format de les Jornades de Tecnificació, l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala van realitzar les dues sessions telemàtiques durant les darreres setmanes, en el qual es va proporcionar les eines i la formació perquè els entrenadors de futbol sala puguin treballar amb els seus equips. Finalment, per posar punt final a la 3a Jornada de Tecnificació i un cop els equips van poder tornar a entrenar dins els pavellons, es va realitzar la sessió en format presencial en què els seleccionadors catalans de futbol sala van presenciar els entrenaments per tal d’ajudar, suggerir i intercanviar opinions sobre els exercicis treballats en aquella sessió plantejada per l’entrenador de l’equip.

NOU PROJECTE DE LES JORNADES DE TECNIFICACIÓ DE FUTBOL SALA

1. Reunió telemàtica amb els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals de la delegació territorial

2. Reunió telemàtica amb els entrenadors del club

3. Presència dels seleccionadors catalans a l'entrenament

Els primers que van rebre la formació van ser els entrenadors del CFS Inter Esp. Malgrat amb una reunió telemàtica celebrada el dimecres, 13 de gener de 2021. En aquesta sessió, hi va participar el secretari i responsable de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala, Jordi Gay, amb el seleccionador català de futbol sala, Gerard Pusó, que van presentar-los les eines per tal de poder planificar les sessions d’entrenament d’una temporada sencera segons el nivell i la categoria dels equips.  La segona part de la tecnificació es va impartir el dijous, 4 de febrer de 2021, en què els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals de Girona de futbol sala van rebre les diferents eines de formació en mans del responsable i secretari tècnic de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala, Jordi Gay, i del seleccionador català de futbol sala, Jordi Barrero.Finalment, la Jornada de Tecnificació va abaixar el teló el dimarts, 23 de febrer de 2021, amb l’assistència de l’expedició de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala al Pavelló Germans Margall de Malgrat de Mar per assistir als entrenaments del Benjamí, dels Alevins ‘A’, ‘B’ i ‘C’, de l’Infantil ‘A’ i ‘B’ i del Juvenil del CFS Inter Esp. Malgrat. En aquesta sessió, Jordi Gay, Jordi Barrero, Gerard Pusó i Pere Molina van intercanviar i corregir detalls sobre els entrenaments plantejats pels tècnics dels conjunts de Malgrat de Mar, així com preguntar i posar sobre la taula diferents punts de vista sobre el plantejament dels exercicis, amb la presència també dels cossos tècnics de les Seleccions Comarcals de Girona. Els aspectes tècnics i tàctics com el desmarcatge, el regal, l'ocupació d'espais i la finalització a porteria van marcar la part principal dels entrenaments.La delegació territorial de Girona ha rebut la 3a Jornada de Tecnificació de la temporada 2020-2021 per part de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala, després d’estrenar-se amb el CFS Aula Esport de Reus i els seleccionadors comarcals de Tarragona i Terres de l’Ebre, i reprendre l’activitat amb el CFS Alcoletge i els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals de Lleida. Durant la setmana vinent, la delegació de Maresme rebrà la 4a Jornada de Tecnificació de la vigent temporada.

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.