El CFS Alcoletge és l’amfitrió de la 2a Jornada de Tecnificació de futbol sala
FS Notícies | 19/02/2021
Els entrenadors del club d’Alcoletge i els seleccionadors comarcals de Lleida han rebut la formació per part de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala.
El CFS Alcoletge és l’amfitrió de la 2a Jornada de Tecnificació de futbol sala

Es reprèn el nou projecte de les Jornades de Tecnificació de futbol sala. El CFS Alcoletge i els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals de Lleida han estat els protagonistes de la 2a Jornada de Tecnificació de la temporada que ha realitzat l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala. Un nou projecte iniciat el mes de novembre amb el principal objectiu de seguir proporcionant eines de formació als clubs de futbol sala d’arreu de Catalunya i ajudar als entrenadors a planificar una temporada i preparar les sessions d’entrenament segons el nivell dels jugadors i les categories dels equips.A causa de les restriccions imposades pel Govern de Catalunya, l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala es va veure obligada a aturar les tecnificacions en format presencial. Tot i això, seguint amb la línia del nou projecte, durant el mes de desembre es van realitzar les dues sessions telemàtiques en el qual es proporciona les eines i la formació perquè els entrenadors de futbol sala puguin treballar amb els seus equips. Finalment, un cop s’ha pogut tornar a entrenar dins els pavellons, s’ha realitzat la sessió en format presencial en què els seleccionadors catalans de futbol sala han presenciat els entrenaments per tal d’ajudar, suggerir i intercanviar opinions sobre els exercicis treballats en aquella sessió plantejada per l’entrenador de l’equip.

NOU PROJECTE DE JORNADES DE TECNIFICACIÓ
  1. Reunió telemàtica amb els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals de la delegació territorial
  2. Reunió telemàtica amb els entrenadors del club
  3. Presència dels seleccionadors catalans a l'entrenament

Els primers que van rebre la formació van ser els entrenadors del CFS Alcoletge amb una reunió telemàtica celebrada el dilluns, 14 de desembre de 2020. En aquesta sessió, hi va participar el secretari i responsable de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala, Jordi Gay, i el seleccionador català de futbol sala, Jordi Barrero, que van presentar-los les eines per tal de poder planificar les sessions d’entrenament d’una temporada sencera segons el nivell i la categoria dels equips. Un dia més tard, el dimarts, 15 de desembre de 2020, els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals de Lleida de futbol sala van ser els protagonistes de la segona sessió telemàtica amb la presència de Jordi Gay i del seleccionador català de futbol sala, Pere Molina. En ambdues reunions, els seleccionadors catalans van presentar i explicar les diferents eines de formació.Finalment, la Jornada de Tecnificació va posar el punt final el dijous, 18 de febrer de 2021, amb l’assistència de l’expedició de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala al Pavelló Municipal d’Alcoletge per assistir a l’entrenament de l’Aleví, del Cadet A i del Juvenil A. En aquesta sessió, Jordi Gay, Jordi Barrero, Gerard Pusó i Pere Molina van poder intercanviar i corregir detalls sobre els entrenaments plantejats pels tècnics de l’Alcoletge, així com preguntar i posar sobre la taula diferents punts de vista sobre el plantejament dels exercicis, amb la presència també dels cossos tècnics de les Seleccions Comarcals de Lleida. Els aspectes tècnics i tàctics com el desmarcatge, l'ocupació d'espais, la distància de seguretat i el regat van marcar la part principal dels entrenaments. La delegació territorial de Lleida ha rebut la segona Jornada de Tecnificació de la temporada 2020-2021 per part de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala, després d’estrenar-se amb el CFS Aula Esport de Reus i els seleccionadors de Tarragona i Terres de l’Ebre. Durant les properes setmanes, la delegació de Maresme rebrà la 3a Jornada de Tecnificació de futbol sala.

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.