El Cerdanyola guanya i continua líder de Tercera Nacional
FS Notícies | 23/11/2015
El CF Cerdanyola, de Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala, grup 1, s’imposa a l’AEFS Arrels i continua líder en solitari de la categoria, amb 25 punts i sense haver encaixat cap derrota.

Aquest divendres 20 de novembre, a les 22 hores, s’ha disputat, en el PEM Guiera de Cerdanyola del Vallès, el partit entre el CF Cerdanyola i l’AEFS Arrels, corresponent a la novena jornada de lliga, de Tercera Divisió Nacional, del grup 1. Els locals s’han imposat per sis gols a tres en un partit tens i igualat fins als darrers minuts.

CF CERDANYOLA 6 – 3 AEFS ARRELS

El Cerdanyola ha començat molt endollat el partit, dominant el joc i decidit a obrir el marcador el més aviat possible. Fruit de l’alta pressió i l’empenta inicial, al minut 1, els locals, mitjançant el Javier Garcia, han fet el primer. Amb aquesta avantatge, l’equip ha continuat portant el pes del partit, però, mica en mica, l’Arrels ha anat trobant el seu lloc i, als set minuts de joc, un error en la sortida de pilota local ha permès a Sergio Montero fer l’1 a 1 a l’aprofitar una passada al segon pal. El gol ha fet mal al Cerdanyola que veia com el rival augmentava la intensitat. Tres minuts després, una altra pèrdua a camp propi l’ha tornat a aprofitar Montero per fer el segon pels barcelonins. Els vallesans han reaccionat i seguien arribant amb perill, però el porter visitant salvava el seu equip amb grans aturades. Quatre minuts ha tardat el Cerdanyola en tornar a posar-se per davant en el marcador. Al minut 12, el Toti ha  marcat el 2 a 2 a l’aprofitar un passada al segon pal i, dos minuts és tard, Esteller ha certificat la remuntada, arribant amb el 3 a 2 al descans.

A la represa, l’Arrels ha sortit a defensar-se aguantant pacient a mitja pista i esperant enxampar al rival en algun contraatac. El domini del joc ha estat total per part del Cerdanyola i després de molt intentar-ho, al minut 26 ha arribat el quart gol, obra novament de Toti. Amb els canvis ha continuat el domini local però l’Arrels ha començat a crear perill al contraatac. Fins als últims cinc minuts les ocasions han arribat més esporàdicament i el marcador no s’ha mogut. Al minut 36, una errada en la sortida de pilota visitant l’ha aprofitat Peramós per donar en safata el gol a Aaron Benito. Amb el 5 a 2 en el marcador, els barcelonins han optat pel porter-jugador per intentar remuntar, però l’estratègia no ha acabat de sortir bé. De nou, Peramós ha robat la pilota i ha entrat fins la porteria rival fent el sisè i sentenciant definitivament el matx. Gairebé en la següent jugada, els d’Oriol Julià han fet el tercer que tancava el marcador en el 6 a 3 final. La victòria li permet al Cerdanyola seguir líder en solitari i deixa l’Arrels a la part baixa de la taula.

Abans del partit, el David Herraiz, entrenador del CF Cerdanyola i l’Oriol Julià, entrenador de l’AEFS Arrels, han valorat l’inici de temporada i el moment que travessen els seus equips.

Inicis de temporada dispars

L’Oriol Julià parla del mal començament de temporada de l’equip: “El canvi de grup ens està costant i ens estem adaptant de nou a la categoria. Veníem d’un any molt bo i aquest ens ha faltat creure’ns-ho. La derrota contra el Centelles ens va fer molt mal però estem treballant bé i, mica en mica, anem creixent. Ho tirarem endavant”.

Per la seva banda, el David Herraiz confiava en fer un inici tant bo: “Ens hem reforçat molt bé per encarar la temporada amb èxit i amb el jugadors que tenim afrontem cada partit per guanyar-lo”.

David Herraiz, entrenador del CF Cerdanyola

L'objectiu de la temporada

L’Herraiz ho té clar: “Hem confeccionat una plantilla per ascendir, ja que és l’objectiu marcat. La temporada passada hi va haver un rival una mica més fort que nosaltres i no ho vam aconseguir”.

El Julià és ambiciós: “Tot i que l’inici ha estat difícil, esperem començar a sumar i escalar posicions per estar a la part alta de la taula, que és el que volíem”.

El partit

L’entrenador barceloní esperava tenir opcions: “Davant tenim un rival amb molta qualitat que sap jugar a futbol sala. Esperem que ells portin el domini del joc, però confiem en tenir les nostre opcions”.

L’entrenador vallesà, per la seva part, ha estat molt prudent: “Encarem el partit amb molta precaució i espero que el canvi d’horari no afecti al rendiment dels jugadors. Sabem que davant tenim un equip molt agressiu i amb bons jugadors, però si aconseguim ser intensos des del principi ens hem d’imposar”.

Oriol Julià, entrenador de l’AEFS Arrels

Els registres golejadors

L’Herraiz creu que a aquestes alçades és important tenir bons registres golejadors: “El fet que tinguem una diferència positiva en l’aspecte golejador diu molt de la bona feina de l’equip tant a nivell ofensiu com defensiu. És un barem amb el que estem contents”.

El Julià confia en què els registres millorin: “En l’inici de temporada hem encaixat molt gols en contra. En molts partits ha faltat tensió i hem baixat els braços abans d’hora. Estem treballant per millorar-ho i crec que ho estem aconseguint”.