El Cerdanyola FC segueix endavant en el Torneig d'Històrics
F. Amateur | 01/08/2023
El conjunt del Vallès Occidental accedeix a les semifinals després de guanyar els dos partits contra la UE Sants i CE L'Hospitalet
Fotografia: Torneig d'Històrics

El Cerdanyola FC s'ha classificat per a les semifinals del Torneig d'Històrics del Futbol Català amb mà de ferro, dues victòries en la fase de grups contra la UE Sants i el CE L'Hospitalet. D'aquesta manera ja ha quedat definida la primera semifinal del pròxim dissabte. El conjunt del Vallès Occidental s'enfrontarà contra el CE Manresa a les 19.00 hores.

CE L'HOSPITALET 0-0 UE SANTS

El primer partit de la jornada 2 del Torneig d'Històrics d'aquest dimarts ha acabat en empat sense gols. El CE L'Hospitalet ha fet valer el fet de ser d'una categoria superior, però la UE Sants s'ha defensat amb dents i ungles de totes les escomeses del conjunt del Baix Llobregat. Sergi Torres, Sehou Sarr o Ton Alcover han estat els diversos jugadors de l'equip dirigit per Joan Sánchez que han intentat superar la defensa barcelonina, però el resultat no s'ha mogut.

CERDANYOLA FC 2-0 UE SANTS

S'enfrontaven els dos equips amb la diferència de categories més gran del dia. El Cerdanyola FC, que enguany tornarà a competir a la Segona Federació i que disputa per quarta vegada el Torneig d'Històrics, s'ha imposat amb comoditat a la UE Sants (2-0), de Lliga Elit. El primer gol, però, ha arribat superada la mitja hora de joc a càrrec d'Adrián Díaz, que ha rematat a la perfecció una centrada de falta lateral. Tan sols tres minuts més tard el conjunt del Vallès Occidental ha fet el segon amb una canonada des de la frontal de l'àrea executada per Guillem Bonet.

CERDANYOLA FC 1-0 CE L'HOSPITALET

Amb tot per decidir s'han enfrontat el Cerdanyola FC i el CE L'Hospitalet. L'equip dirigit per Oliver Ballabriga, a causa de la victòria contra la UE Sants, li valia guanyar o empatar per superar la fase de grups. Per altra banda, el conjunt del Baix Llobregat necessitava el triomf per accedir a les semifinals. Ambdós equips volien sumar els tres punts i, per exemple, el tècnic del Cerdanyola FC ha estat expulsat quan tan sols s'havien disputat set minuts de joc. Ha estat un duel obert, amb moltes alternatives per a tots dos, en què l'únic que faltava era la punteria de cara al gol. La diana que ha donat la victòria per l'equip local ha arribat al temps afegit amb un xut espectacular de Boris Garrós des de fora l'àrea.

Demà, tercera jornada del Torneig d'Històrics

És el moment que entra en acció el vigent campió, el Terrassa FC. Completen el grup la UE Sant Andreu, recentment ascendit a la Segona Federació, i el CF Montañesa. La tarda de futbol al Nou Sardenya arrencarà a les sis de la tarda amb quadribarrats i els de Nou Barris. Després, a partir de les set, el perdedor del primer duel s'enfrontarà contra els egarencs i per acabar, a partir de les vuit del vespre, l'enfrontament entre el Terrassa FC i el guanyador del primer partit de la jornada d'aquest dimecres.