El CEEB i el CEBLLOB presenten les seves campanyes a la Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència
Aquests programes pretenen fomentar els valors positius de l’esport a través de diferents iniciatives com canvis en el format de competició.
El CEEB i el CEBLLOB presenten les seves campanyes a la Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència

La Sala de Juntes de la seu central de la Federació Catalana de Futbol ha acollit una reunió, a proposta de la Secretaria General de l’Esport, entre la Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència de l’FCF amb el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB) i el Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB). El motiu de la trobada era presentar els programes ‘El semàfor dels valors’ del CEEB i ‘Juga Verd Play!’ del CEBLLOB.

‘El semàfor dels valors’ és un programa que pretén fomentar els valors positius de l’esport a partir d’un sistema que avalua i enregistra el comportament dels principals agents de les competicions esportives del CEEB. Per la seva part, ‘Juga Verd Play!’ proposa un canvi de paradigma on la finalitat és educar en valors a través de l’esport mitjançant tres pilars: els valors han de comptar en el resultat final, implica la participació efectiva de tots els agents i planteja un format de competició sobre 10 punts on s’integren els valors i els marcadors gràcies a l’ús de les noves tecnologies.

La reunió ha estat presidida pel vicepresident de la Federació Catalana de Futbol Joan Josep Isern, el subdirector general d’Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l’Esport, Oriol Marcé, el director de l’Àrea de Compliment Normatiu de l’FCF, Javier Latorre, i el coordinador d’aquesta comissió, Francesc Bartoll. Per part del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, hi ha assistit el seu director, Víctor Garcia; el tècnic Daniel Vila; i els membres del Comitè d'Ètica Jordi Gallardet i Montserrat Vergé. En representació del Consell Esportiu del Baix Llobregat, ha estat present el seu president, Salvador Valls; Elva Calbó de Direcció Tècnica; i el tècnic d’esports Rocío Toré.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.