El CE Júpiter, primer semifinalista del Torneig d'Històrics
Notícies Generals | 04/08/2015
A les instal·lacions esportives del Guinardó s’han disputat els primers partits de la XXX edició del Torneig d'Històrics 2015.

El CE Júpiter és el primer semifinalista de la present edició del Torneig d’Històrics gràcies a la victòria que ha obtingut davant la UD Cornellà per 2 gols a 1. Pau Darbra, al minut 10 i 31, ha estat l’autor dels dos gols del conjunt dirigit per Juanjo García. El gol del Cornellà ha estat obra de Xavier Pelegrí al minut 28.

L’equip de la Verneda necessitava una victòria per passar a les semifinals, ja que en el primer partit ha empatat a cero contra el FC Vilafranca. En canvi, la UD Cornellà sí que ha aconseguit la victòria davant l’equip del Penedès. Al minut 37, Bartu ha marcat l’únic gol del partit (1-0).

A partir de les 18.00 hores, avui és el torn del Grup 2, que està format per l’EC Granollers, el CE Europa i el CF Badalona.