El CE Europa completa les semifinals del Torneig d'Històrics
F. Amateur | 03/08/2023
L'equip gracienc ha guanyat els dos partits de la fase de grups contra el CF Badalona i FC Martinenc i s'enfrontarà contra la UE Sant Andreu a la semifinal
Fotografia: Torneig d'Històrics

El CE Europa ha fet ple de victòries a la fase de grups amb la remuntada contra el FC Martinenc (2-1) i el triomf enfront del CF Badalona (0-2). Els graciencs, el conjunt amfitrió d'aquesta edició del Torneig d'Històrics del Futbol Català, és el darrer equip classificat per a les semifinals on s'enfrontarà contra la UE Sant Andreu aquest dissabte a les 21.00 hores.

CE EUROPA 2-1 FC MARTINENC

El primer partit de la tarda ha enfrontat el FC Martinenc, l'organitzador del Torneig d'Històrics, i el CE Europa, que enguany de forma innovadora és l'amfitrió perquè el Municipal del Guinardó està en obres. Tot i que els graciencs competeixen tres categories per sobre l'equip dirigit per Toni Carrillo, ha estat el FC Martinenc qui s'ha avançat en el marcador amb la diana de Jan López. Ràpidament, però, els europeista han reaccionat per endur-se els tres punts i en un període de cinc minuts han capgirat el resultat amb els gols de Gerard Nolla i Mario Domingo

CF BADALONA 1-0 FC MARTINENC

El duel entre el CF Badalona i el FC Martinenc ha acabat amb victòria per la mínima pels badalonins, que han estat superiors durant tot l'encontre. Han generat força ocasions de gol i qui ha perforat la xarxa ha estat Khalid Noureddine. Tot i això, els del Guinardó han tingut una última oportunitat poc abans d'acabar amb un tir al travesser.

CF BADALONA 0-2 CE EUROPA

En el darrer partit de la jornada el CE Europa ha començat endollat i en els primers deu minuts pràcticament ha sentenciat el duel amb el doblet de gols de Raúl Ferrer. A partir d'aquí poc moviment més pel que fa a ocasions destacades. Els graciencs són el darrer equip classificat per a les semifinals del Torneig d'Històrics.

El vicepresident de l'FCF, Jordi Bonet, ha assistit a la jornada d'aquest dijous en què també s'ha retut homenatge a Alberto González per la seva destacada trajectòria al CE Europa.

Dissabte, les semifinals

Aquest divendres és jornada de descans i el dissabte es disputaran les semifinals. CE Manresa - Cerdanyola FC (19.00 hores) i UE Sant Andreu - CE Europa (21.00 hores).