El CE Europa assoleix l’ascens a la Segona RFEF
Notícies Generals | 25/04/2021
L’equip escapulat doblega per 4 a 2 el Cerdanyola del Vallès FC en un partit vibrant i obté el bitllet per jugar a la Segona RFEF.

El CE Europa jugarà a la Segona RFEF la temporada 2021-2022. El conjunt escapulat ha superat per 4 a 2 el Cerdanyola del Vallès FC al Nou Sardenya en un partit emocionant que no s’ha resolt fins al tram final. Els graciencs, que han començat perdent, han ofert la seva versió més competitiva per remuntar un combatiu rival i certificar l’ascens en una temporada brillant.

El partit ha començat de la pitjor manera possible per als interessos dels escapulats. Quan només s’havien disputat tres minuts, Javier López, de cap, ha avançat el Cerdanyola del Vallès en el marcador. Només vuit minuts després, l’Europa ha aconseguit empatar el xoc gràcies a una diana d’Albert Martí. I, només cinc minuts més tard, Carlos Cano, amb una rematada de cap, ha capgirat el lluminós. Poc abans del descans, l’Europa ha encarrilat el duel a través d'una diana de Pau López.

A la represa, els del Vallès Occidental han posat una marxa més i, al minut 47, Pitu ha retallat diferències anotant el 3 a 2. Malgrat el cop, l’Europa ha continuat desplegant el seu joc i buscant amb insistència la porteria rival. Al minut 77, el Cerdanyola del Vallès s’ha quedat amb un futbolista menys per l’expulsió d’Uri Escabrós per doble amonestació. L’Europa ha seguit portant les regnes de l’encontre i, al temps de descompte, Eric López ha marcat el definitiu 4 a 2. Amb el xiulet final, els jugadors i cos tècnic de l’Europa, amb la seva afició, han celebrat l’ascens a la Segona RFEF al Nou Sardenya.

En representació de l’FCF, ha estat present al partit el directiu Rossend Abella.