El Catgas Energia lluita fins al final i acaba aconseguint la Copa Catalunya Infantil
FS Notícies | 09/06/2018
La final de la Copa Catalunya Infantil de Futbol Sala es decideix en un minut decisiu del partit on el Catgas Energia ha aconseguit marcar dos gols que li han donat la victòria per alçar la copa.

CATGAS ENERGIA
2 - 1
AE LES CORTS UBAE
Abraham Pèrez, Pol Cano, Jorge Pérez, Rubén Rodó, Marc Barria, Sergi Feijoo, Raúl Pernía, Raul Gonzalez, Aleix Garcia, Adrian Fernanadez, Aleix Ruiz i Daniel Martínez
Oriol Oliveras, Albert Conesa, Ivan Méndez, Ignació Prieto, Ruben Espinar David Prieto Pau Linares, Arnau Gabaldón, Álvaro Palanca, Alejandro Ramírez, Oscar Aguilera i Diego Ramírez
(2a part) 1 - 0 Adrian Fernandez (9’); 2 – 0 Sergi Feijoo (9’)

(1a part) 2 – 1 Oscar Aguilera (17’)
Fernando López Prat i Irene Martínez Fernández

La segona final de la Copa Catalunya de Futbol Sala 2018 ha estat la de la categoria Infantil, on s’han enfrontat el Catgas Energia i l ‘AE Les Corts Ubae. Un partit que ha estat retransmès en directe per Esport 3.

L’inici del partit ha estat molt disputat, on els dos equips han sortit a per totes. S’han anat succeint diverses ocasions per als dos conjunts que no s’han arribat a materialitzar. El porter de les Corts, Oriol Oliveras, ha aturat, un cop darrera l’altre, les clares ocasions del Catgas i ha mantingut la seva porteria a 0. Els dos porters han estat els grans destacats del partit, amb grans actuacions, per les dues parts.

Cap dels dos equips es definia com a clar dominador del joc, i cada jugada es disputava per aconseguir obrir el marcador. Les Corts ho ha intentat amb l’estratègia i el Catgas amb atacs ràpids, però cap del dos ha aconseguit marcar i han marxat a la mitja part amb el marcador a 0.

En canvi, la segona part ha estat molt més dinàmica que la primera, on els dos equips han deixat una mica de banda la tasca defensiva, i s’han centrat en atacar. Un cop més els pals i els porters han estat els protagonistes de les diverses ocasions dels dos equips.

A 10 minuts pel final, les Corts ha connectat un parell de bones jugades però no ha aconseguit finalitzar-les entre els tres pals. Poc després, l’Adrián Fernández s’ha plantat davant del porter de les Corts i amb un xut creuat ha aconseguit el primer gol de partit per part de Catgas.

Al mateix minut Sergi Feijoo, en un primer moment sense angle, ha tret un xut amb la seva cama dreta i ha fet pujar el 2 a 0 al marcador. Així doncs, l’equip local ha aconseguit, en un sol minut, una diferència de dos gols que l’apropava una mica a la victòria final.

A falta de tres minuts, les Corts ha tret el porter-jugador i 10 segons més tard ha aconseguit el seu primer gol en una jugada afortunada, obra de l’Oscar Aguilera que ha aprofitat una pilota morta que ha quedat dins l’àrea, fent pujar el 2 a 1 en el marcador.

A falta d’un minut el jugador Jorge Pérez del Catgas ha vist la segona groga del partit i ha estat expulsat. Les Corts, tot i jugar amb un jugador més, no ha aconseguit donar la volta al marcador, i ha acabat perdent la final, proclamant-se, el Catgas Energia, com a nou campió de la Copa Catalunya Infantil de Futbol Sala.

L’entrega de trofeus a l’AE Les Corts Ubae com a subcampió, i al Catgas Energia, com a campió de Catalunya Infantil de Futbol Sala, ha anat a càrrec del director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle, del directiur de l’LCFS, Àngel Ruiz, del delegat de l’LCFS del Baix Llobregat, Juanma Hernández i del seleccionador Infantil de Futbol Sala, Miguel Fontecha.