El Barça s'imposa 1 a 8 davant el Covisa Manresa FS i guanya la Copa Catalunya Infantil
FS Notícies | 11/06/2023
Els blaugrana han guanyat davant el Covisa Manresa FS en un partit que han hagut de remuntar per acabar guanyant 1 a 8 i proclamar-se campió de la Copa Catalunya Infantil de futbol sala.

COVISA MANRESA FS
1 - 8
BARÇA
Jorge Zaplana, Marc Torrecillas, Sergio Morilla, Alejandro Fernández, Alex Torrecillas, Bernat Gabarró, Ivan Vilet, Pol Oliveras, Brahim, Oriol Morros, Unai Hernando i Marc Valenti
BARÇA
Gerard Cano, Joaquim Nebot, Óscar Ibáñez, Aitor Yago, Nacho Melero, Roger García, Lucas Fernández, Samuel Barragán, Joan Redondo, Pau Moya, Mario Esteban, Biel Bustamante i Nil García

1-0 Pol Oliveras (4')

1-1 Biel Bustamante (11'); 1-2 Pau Moya (16'); 1-3 Biel Bustamante (19'); 1-4 Alex Torrecillas (p.p.); 1-5 Pau Moya (25'); 1-6 Yago (36'); 1-7 Yago (38'); 1-8 Joan Redondo (39')
Àrbitre principal: Julián Novillo Mena       Àrbitre assistent: Sonia Aguilar Miranda

Remuntada i victòria del Barça. El Barça de futbol sala s'ha proclamat campió de la Copa Catalunya Infantil de futbol sala després de guanyar 1 a 8 davant el Covisa Manresa en una final en què els del Bages s'han avançat en el marcador, però al descans els blaugrana ja guanyaven 1 a 3. A la represa, el Barça no ha donat cap opció i s'ha acabat imposant amb autoritat enfront d'un Manresa que no ha deixat mai de lluitar.

Remuntada abans del descans. El Covisa Manresa FS ha obert la llauna del marcador amb un gol de Pol Oliveras. Un avantatge que ha durat ben poc, ja que els blaugrana han remuntat abans del descans amb un doblet de Biel Bustamante i una diana de Pau Moya. A la represa, però, el Barça ha estat molt sòlid, tant en defensa com en atac, i no ha donat cap opció a un conjunt del Bages que ho ha intentat de totes les maneres, sense fortuna, i al final el Barça ha acabat guanyant per 1 a 8.

Tota la informació sobre la 12a Festa del Futbol Català es pot consultar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol, o bé, fent clic AQUÍ.