El Barça s'acosta a la final
Notícies Generals | 08/03/2024
Les blaugranes guanyen 0 a 3 a San Mamés en el partit d'anada de les semifinals de la Copa de la Reina.

Un doblet d'Aitana i el gol de Salma Paralluelo encarrilen el passi del Barça a la final de la Copa de la Reina. El FC Barcelona guanya 0 a 3 l'Athletic Club a San Mamés en l'anada de les semifinals de la competició copera. Les de Jonatan Giráldez tenen totes les opcions obertes per aconseguir el triplet.

SEMIFINALS COPA DE LA REINA
PARTIT D'ANADA
PARTIT RESULTAT ESTADI
ATHLETIC CLUB - FC BARCELONA 0-3 San Mamés

En dos minuts, la millor jugadora del món ha sentenciat el partit. Aitana Bonmatí ha trobat l'escaire al minut 14 per avançar el Barça i, un minut després, la de Sant Pere de Ribes repetia, aquest cop gràcies a una jugada de Graham Hansen. A partir d'aquí, domini culer que es podria haver transformat en una golejada. Entre la portera basca i el travesser han evitat un marcador escandalós. A la represa, Salma Paralluelo ha fet el a 0 a 3 en un xut potent per deixar l'eliminatòria pràcticament decidida.