El Barça revalida el títol de la Copa d’Espanya de futbol sala
FS Notícies | 08/03/2020
Els blaugrana han guanyat el Viña Albali Valdepeñas per 3 a 4 en una final on el conjunt d’Andreu Plaza ha remuntat el gol inicial de Chino per aconseguir, per segon any consecutiu, la Copa d’Espanya de futbol sala.
rfef

Remuntada blaugrana i repòquer de copes. El Barça ha guanyat la cinquena Copa d’Espanya de futbol sala de la seva història després de superar el Viña Albali Valdepeñas per 3 a 4 a la gran final que s’ha disputat al Pavelló Martín Carpena de Màlaga, un escenari que s’ha vestit de gala per a l’ocasió i ha omplert les graderies d’aficionats.

Els homes d’Andreu Plaza han hagut de treballar de valent per revalidar el títol de la Copa d’Espanya. El Viña Albali Valdepeñas, conjunt que ha disputat la seva primera final de Copa d’Espanya de la seva història, han sortit amb molta ambició a l’enfrontament i gràcies al seu home gol, Chino, han obert la llauna del marcador a l’equador del primer temps. Els blaugrana han intentat empatar abans del descans, però Marcenio s’ha topat amb el pal.

rfefHa estat a la segona part quan ha arribat la remuntada. Al servei d’un córner, Adolfo ha posat les taules al marcador i després d’un gran xut de falta, Aicardo ha col·locat al Barça per davant. Sense temps de reacció i amb un Valdepeñas tocat, Boyis ha marcat l’1 a 3. La final però no ha acabat aquí i animats pels milers d’aficionats desplaçats a Màlaga, Chino ha tornat a escurçar diferències posant emoció a la gran final. La tranquil·litat blaugrana ha arribat quan Marcenio ha marcat el 2 a 4 i a partir d’aquí, i a quatre minuts pel final, els manxecs ho han provat amb porter-jugador. El Barça ha sabut defensar el marcador fins que als darrers segons, Chino, autor d’un hat-trick, ha establert el definitiu 3 a 4 i el conjunt català ha sumat la cinquena Copa d’Espanya de la seva història.

rfefDurant la disputa d’aquesta competició s’ha celebrat, també i com ja és habitual, la Minicopa d’Espanya de futbol sala. L’equip Infantil del Barça ha repetit la final de la temporada anterior enfrontant-se al Palma Futsal. Els blaugrana s’han imposat als balears per 0 a 7, en una final que han dominat des de l’inici de partit, proclamant-se campions de la Minicopa per vuitè any consecutiu. Amb aquest gran triomf, l’equip Infantil blaugrana manté la seva excepcional hegemonia en aquesta competició i ja suma vuit títols en les vuit edicions que s’han celebrat d’aquesta Minicopa.

rfefLa celebració de la Copa d’Espanya de futbol sala ha comptat amb la representació federativa del director de la Lliga Catalana de Futbol Sala i Administrador General de l’FCF, José Miguel Calle.