El Barça remunta i guanya la Copa Catalunya Aleví de futbol sala
FS Notícies | 11/06/2023
El Barça ha guanyat 1 a 3 davant el Covisa Manresa FS en un partit que perdia al descans i es proclama campió de la Copa Catalunya Aleví de futbol sala.

COVISA MANRESA FS
1 - 3
BARÇA
...Oriol, Maria, Lopezosa, Marçal, Huguet, Pau, Lionel, Ceballos, Dídac i Iván
BARÇA

David Guerra, Biel Mir, Emir Montoya, Eric Martín, Elihu Galimany, Mateu Julià Ariel Clemente, Abel Balderas, Matheo Vergara, Arnau Mas, Dídac Belmar i Eric Samsó

1-0 Marçal Gómez (8')

1-1 Arnau Mas (20'); 1-2 Emir Montoya (21'); 1-3 Ariel Clemente (23')
Àrbitre assistent: Daniel Ruso Gómez   Àrbitra assistent: Sandra Martínez Montalbán

Remuntada i victòria. El Barça de futbol sala ha guanyat 1 a 3 davant el Covisa Manresa FS i s'ha proclamat campió de la Copa Catalunya Aleví de futbol sala en un partit emocionant, intens, i que s'ha decidit amb la remuntada dels blaugrana a la segona part. A més, el Pavelló Municipal Can Cases de Martorell s'ha tornat a omplir de gom a gom per viure en directe una final que ha fet gaudir a tots els aficionats desplaçats.

El partit ha començat amb gol. Gol del Covisa Manresa FS per mitjà de Marçal Gómez per mitjà d'un servei de banda. Han estat els millors moments dels del Bages que, a més, han sabut mantenir l'avantatge fins al descans. La final, però, s'ha decidit començar la segona part. El Barça ha pujat la intensitat defensiva, ha deixat el Covisa Manresa FS sense idees en atac i Arnau Mas ha empatat al minut 20. Sense temps de reacció, Emir Montoya ha col·locat el Barça per davant i amb l'embranzida del moment, Ariel Clemente ha marcat l'1 a 3. Els del Bages ho han intentat de totes les maneres, però el marcador ja no s'ha mogut més i el Barça s'ha proclamat campió.

Tota la informació sobre la 12a Festa del Futbol Català es pot consultar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol, o bé, fent clic AQUÍ.