El Barça Lassa es proclama campió de la Copa d'Espanya de futbol sala
FS Notícies | 03/03/2019
Els blaugrana s'han imposat a ElPozo Murcia per 1 gol a 2 en una final molt emocionant que s'ha acabat decidint per la mínima gràcies a les dianes dels brasilers Ferrao i Marcenio.
LNFS

Pòquer de copes. El Barça Lassa s'ha adjudicat aquest diumenge la quarta Copa d'Espanya de la seva història després de superar ElPozo Murcia per 1 gol a 2 a la gran final que s'ha disputat al Pavelló Font de Sant Lluís de València. Els jugadors d'Andreu Plaza s'han avançat a l'electrònic al minut 13 de partit després de topar diverses vegades amb el travesser del conjunt murcià. Els blaugrana han inaugurat l'electrònic amb una diana, gentilesa de Ferrao, que ha sabut aprofitar un error defensiu dels homes de Diego Guistozzi per fer pujar el 0 a 1 i enviar el partit al descans amb victòria momentània pels catalans.

LNFS

A la represa, ElPozo ha tornat a posar les taules al marcador amb un gran xut de Pito que ha entrat per l'escaire de la porteria de Juanjo al minut 5 de la segona meitat (1-1). Malgrat l'empenta murciana, el brasiler, Marcenio, al minut 32, ha decantat la balança pels blaugrana amb una rematada inapel·lable, després d'una passada precisa de Ferrao, que ha significat el segon gol del Barça i el definitiu 1 a 2, un resultat favorable que ha acabat sent suficient perquè els blaugrana es proclamessin campions de la Copa d'Espanya per quarta vegada en la seva història.

LNFS

La celebració d'aquest gran torneig de futbol sala ha comptat amb la representació federativa a València del director de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, José Miguel Calle, a més del cap del Comitè Tècnic d'Àrbitres de Futbol Sala de l'FCF, Marcelino Blázquez.

En aquesta trentena edició de la Copa d'Espanya, els àrbitres de 1a Divisió Nacional de Futbol Sala del CTAFS, Francesc Garcia-Donàs i Miguel Moreno, han representat el comitè català després de ser designats pel CTNAFS per xiular el duel de quarts de final entre el Peñíscola RehabMèdic i el CA Osasuna Magna. D’aquesta manera, el Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ha tornat a tenir representació a la Copa d’Espanya de Futbol Sala sis anys després de la seva última participació.

LNFS

Unes hores abans que el primer equip blaugrana s'endugués la Copa d'Espanya 2019, han estat els Infantils del Barça Lassa qui s'han proclamat campions de la Minicopa per setè any consecutiu. Ho han aconseguit després d'imposar-se al Palma Futsal per 7 gols a 8 en una final delirant en què s'han pogut veure fins a 15 dianes. Amb aquest gran triomf, l'equip Infantil blaugrana manté la seva excepcional hegemonia en aquesta competició i ja suma set títols en les set edicions que s'han celebrat d'aquesta Minicopa des de la seva introducció.