El Barça jugarà les semifinals de la Copa d’Espanya de futbol sala
FS Notícies | 31/03/2022
El conjunt blaugrana ha guanyat 3 a 1 el Jimbee Cartagena i jugarà les semifinals el dissabte, a les 17.00 hores, contra el Movistar Inter FS.
SomosFutbol

El Barça aconsegueix el pas a les semifinals. Aquest dijous ha començat la Copa d’Espanya de futbol sala amb la disputa de dos partits dels quarts de final, que han finalitzat amb la victòria per 5 a 4 del Movistar Inter FS davant el Palma Futsal i el triomf del Barça davant el Jimbee Cartagena per 3 a 1. Demà, Ribera Navarra – El Pozo Múrcia i Viña Albali Valdepeñas – Jaén Paraíso Interior FS, també buscaran el bitllet per a les semifinals d’una Copa d’Espanya de futbol sala que es disputa al Palacio de Deportes Olivo Arena de Jaén i en què el Barça busca un títol que l’any passat va perdre a la final. Amb el bitllet aconseguit, Movistar Inter FS i Barça s'enfrontaran a les semifinals el dissabte a les 17.00 hores.

SomosFutbolTot i la baixa de Ferrao per lesió, que es perdrà tota la Copa d’Espanya de futbol sala, el Barça ha disputat un partit molt complet. El primer temps ha estat igualat, amb ocasions pels dos equips tot i que el marcador no s'ha mogut. Sí que ho ha fet a l'inici de la represa quan el català Bernat Povill ha obert la llauna de l'electrònic. Un marcador que els blaugrana han sabut defensar fins que al minut 35, i en un ràpid contraatac per la banda dreta, Sergio Lozano ha marcat el 2 a 0. El Jimbee Cartagena ha intentat escurçar diferències amb el porter-jugador, però el Barça ho ha sabut interpretar i Coelho, a dos minuts pel final, ha marcat el tercer. Ja en els darrers segons, els de Cartagena han marcat el de l'honor per establir el definitiu 3 a 1.

SomosFutbolAl Palacio de Deportes Olivo Arena de Jaén hi ha assistit el Director General de l’FCF i Director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle.