El Barça jugarà la final de la Copa del Rei de futbol sala
FS Notícies | 01/04/2023
El Barça ha guanyat 1 a 5 davant el Palma Futsal i jugarà la final, demà a les 20.00 hores i contra el Jimbee Cartagena, la final de la Copa del Rei de futbol sala.
FCBarcelona

Victòria i a la final. El Barça de futbol sala ha guanyat 1 a 5 davant el Palma Futsal i obté el bitllet per a la final de la Copa del Rei de futbol sala. El conjunt blaugrana ja guanyava 0 a 2 al descans i a la represa ha acabat d’arrodonir les semifinals disputades a Antequera. Demà, a les 20.00 hores, disputaran la final contra el Jimbee Cartagena, que ha vençut a la tanda de penals el Peñíscola FS.

FCBarcelonaEl Barça ha aconseguit el pas a la vuitena final de la Copa del Rei de futbol sala en un partit molt complet i en què els de Jesús Velasco han sabut mantenir l’avantatge en tot moment. Ortiz, al minut 15, ha obert la llauna del marcador i, poc abans del descans, Catela ha marcat el 0 a 2. Només començar la segona part, i des del punt de penal, Tayebi ha escurçat diferències i el Palma Futsal ha tingut ocasions per empatar. No ha estat afortunat i el Barça no ha perdonat. I és que a l’equador del segon temps, i amb la sisena falta dels de Mallorca, Ferrao ha marcat des del deu metres. En aquest moment, el Barça ha desplegat una gran defensa i en els darrers instants, Ferrao i Pito han establert el definitiu 1 a 5.

FCBarcelonaLa nota negativa del partit ha estat la lesió de Sergio Lozano en els darrers segons de partit.