El Barça jugarà la final de la Copa d’Espanya de futbol sala
FS Notícies | 27/03/2021
El conjunt blaugrana ha superat per 3 a 6 el Llevant UD FS, amb un hat-trick d’Adolfo, i jugarà la gran final davant el Movistar Inter FS, el diumenge a partir de les 20.45 hores.
RFEF

A per la tercera Copa d’Espanya consecutiva. El Barça s’ha imposat per 3 a 6 davant el Llevant UD FS a les semifinals de la Copa d’Espanya de futbol sala en un partit vibrant i en què els homes d’Andreu Plaza han hagut de remar de valent per endur-se el triomf final. I és que al descans, el Llevant UD FS guanyava per 1 a 0 en el marcador, però a la represa, gràcies a una gran defensa i a un hat-trick d’Adolfo, els blaugrana han certificat el bitllet per la final que disputaran davant el Movistar Inter FS demà, diumenge a partir de les 20.45 hores, i en directe per Teledeporte.RFEF

El partit, disputat al WiZink Center de Madrid amb públic a les graderies, ha començat amb molta intensitat i amb els dos equips carregats de faltes. Precisament, en una d’elles, Pedro Toro ha xutat i Marcenio ha col·locat el peu marcant el primer en pròpia porteria. El Barça ha reaccionat, però s’ha topat sota pals amb el porter Fede, el jugador destacat del seu equip. Fins i tot, just abans del descans, Coelho ha enviat la pilota al pal, però el marcador no s’ha mogut.

RFEFLa segona part ha començat amb gols: un per cada equip. Ximbinha ha empatat el matx però, poc després, Gallo ha tornat a col·locar el Llevant UF FS per davant del marcador. Amb el 2 a 1, Ferrao ha estavellat una pilota al pal abans que, aquest cop sí, Coelho enviés l’esfèrica al fons de les malles amb xut molt potent a 13 minuts pel final. Amb empat a l’electrònic, el Barça ha augmentat la intensitat i Adolfo, després d’un llançament de falta, ha col·locat per primer cop els blaugrana per davant. Tot i això, l’alegria ha durat ben poc, ja que Maxi Rescia ha tornat a col·locar les taules al marcador. Dos minuts més tard, ha estat Ximbinha qui ha marcat el 4 a 3 després d’una gran assistència de Dyego. Amb aquest resultat, els granotes han provat fortuna amb el porter-jugador, però el Barça s’ha sabut defensar i Adolfo, per partida doble, ha sentenciat la victòria firmant un hat-trick en el seu compte particular.

RFEF

El Barça buscarà la tercera Copa d’Espanya de futbol sala de forma consecutiva demà, diumenge, a partir de les 20.45 i en directe per Teledeporte. El rival serà el Movistar Inter FS que, per la seva banda, ha guanyat 0 a 2 davant el Jimbee Cartagena.

El partit entre el Barça i Llevant UD FS ha comptat amb la presència del director de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, José Miguel Calle, com a vicepresident del Comité Nacional de Futbol Sala de l’RFEF i responsable de la Copa d’Espanya de Futbol Sala.