El Barça guanya la Supercopa d’Europa
Notícies Generals | 11/08/2015
El president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, ha presenciat la final de la Supercopa d’Europa entre el Barça i el Sevilla des de la llotja del Dinamo Arena.

El FC Barcelona ha aconseguit un nou títol gràcies a la victòria aconseguida en la final de la Supercopa d’Europa disputada a Tbilissi, Georgia, contra el FC Sevilla per 5 a 4. Els gols blaugrana han estat obra de Leo Messi (2 de falta), Rafinha, Luis Suárez i Pedro a la segona part de la pròrroga; mentre que Éver Banega, José Antonio Reyes, Kévin Gameiro, de penal, i Yevhen Konoplyanca han marcat per l’equip andalús.

El president de la FCF, Andreu Subies, ha pogut veure el partit des de la llotja del Boris Paichadze Dinamo Arena Stadium. D’aquesta manera, Subies ha acompanyat a l’equip barceloní en una nova final.