El Barça guanya el derbi contra Industrias Santa Coloma amb el gol d’Adolfo sobre la botzina
FS Notícies | 11/11/2023
Els blaugranes s’han imposat per 3 a 4 al Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet en el duel corresponent la 10a jornada de la Primera Divisió de futbol sala.

Els derbis asseguren sempre espectacle i emoció fins a l’últim minut. El darrer episodi ha estat aquest passat divendres en el duel corresponent a la 10a jornada de la lliga en què el Barça ha remuntat el partit amb un doblet de gols d’Aldofo en el darrer minut, el segon quan faltaven 2.2 segons pel final, per vèncer per 3 a 4 i continuar com a líder destacat, amb 28 punts.

Tot i l’empenta inicial dels de Jesús Velasco, ha estat Indústrias Santa Coloma qui s’ha avançat en el marcador amb el gol de Bernat Povill. El Barça, a través de Pito, ràpidament ha igualat el marcador i abans del descans el brasiler ha fet el segon. En la segona part, el conjunt dirigit per Xavi Closas ha tornat a colpejar amb els gols de Khalid i Bernat Povill, per posar, de nou, el triomf momentani pels colomencs amb el 3 a 2.

El moment d’Adolfo

En l’últim minut del partit ha aparegut Adolfo Fernández per a capgirar el marcador amb dos gols pel Barça, el segon quan faltaven tan sols 2.2 segons pel final. Per part de la Federació Catalana de Futbol han assistit al derbi el directiu de l’LCFS i l’FCF, Javier Lerma, i el Cap del CTAFS de l’LCFS de l’FCF, Marcelino Blázquez.