El Barça guanya als penals la Supercopa d'Espanya de futbol sala
FS Notícies | 27/02/2022
El Barça i el Palma Futsal han empat a 2 al final de la pròrroga i a la tanda de penals, Dídac Plana ha estat l’heroi aturant tres penals i Pito ha marcat el cinquè i definitiu penal.
FC Barcelona

El primer títol de l’era Velasco. El Barça de futbol sala ha guanyat la Supercopa d’Espanya després de superar a la tanda de penals el Palma Futsal en una final vibrant i igualada en què s’ha decidit a la tanda de penals. I és que els primers 40 minuts s’ha arribat amb empat a 1 i a la pròrroga, els dos equips han marcat una diana per arribar amb empat a 2 al final del temps extra. A la tanda de penals, Dídac Plana ha aturat tres penals i Pito ha marcat el penal decisiu per sumar la tercera Supercopa d’Espanya de la història del Barça i el primer títol de Javier Velasco com a tècnic blaugrana.

FC BarcelonaFC BarcelonaLa primera part de la final entre el Barça i el Palma Futsal ha estat molt igualada, amb oportunitats pels dos equips en què la càrrega de cinc faltes del Barça, a l’equador del primer temps, ha capgirat el guió inicial. Tot i això, el marcador no s’ha mogut, ja que els dos porters, Dídac Plana i Carlos Barrón, ho han impedit sent els grans protagonistes en aquests primers vint minuts.

A la represa, l’escenari ha estat el mateix: màxima igualtat amb empat final. I és que Adolfo ha avisat només començar la segona part i, a la següent jugada, Coelho ha obert la llauna del marcador finalitzant un atac molt ràpid. Però sense temps de reacció, el Palma Futsal ha aconseguit l’empat per mitjà de Marlon, que ha etzibat un xut potent ajustat al pal que ha sorprès a Dídac Plana. Els dos equips han tingut ocasions per guanyar el matx, tot i que el Palma Futsal, a dos minuts pel final, ha tingut la més clara amb una pilota al pal de Chaguinha que no ha entrat i el marcador ha arribat amb empat a 1 al final dels 40 minuts.

FC BarcelonaFC Barcelona

I a la pròrroga, dos gols: un per a cada equip. Només començar el temps extra, el Palma Futsal ha arribat a les cinc faltes, tot i que el Barça no ho ha sabut aprofitar. Els blaugrana han tingut les oportunitats més clares amb dos xuts de Dyego, però el lluminós no s’ha mogut. Sí que ho ha fet només començar el segon temps de la pròrroga. El Palma Futsal ha sortit amb porter-jugador i a la primera jugada, Mancuso ha col·locat l’1 a 2 a l’electrònic però, a la següent jugada i també amb porter-jugador, Adolfo ha establert l’empat definitiu amb el cap.

A la tanda de penals, Dídac Plana s’ha convertit en el gran heroi de la final aturant tres penals. Al cinquè i penal definitiu, Pito no ha fallat per guanyar la final de la Supercopa d’Espanya de futbol sala.

FC BarcelonaEl director de la Lliga Catalana de Futbol Sala i Administrador General de l’FCF, José Miguel Calle, ha assistit a la final de la Supercopa d'Espanya de futbol sala que s'ha disputat al Palacio Municipal de los Deportes de Jerez