El Barça de futbol sala jugarà la final de la Supercopa d’Espanya
FS Notícies | 26/02/2022
Els blaugrana han guanyat 3 a 1 davant l’Inter Movistar FS i disputaran la final el diumenge a les 19.00 hores contra el guanyador del Palma Futsal o ElPozo Múrcia Costa Cálida.
Paco Largo - FC Barcelona

Victòria i bitllet per a la final. El Barça de futbol sala ha guanyat 3 a 1 davant l’Inter Movistar FS i jugarà la gran final demà diumenge, 27 de febrer de 2022, a partir de les 19.00 hores, contra el vencedor del partit entre el Palma Futsal i ElPozo Múrcia Costa Cálida. Els blaugrana han estat superiors al llarg del partit i tot i que l’Inter Movistar FS ha aconseguit empatar el matx, al descans els blaugrana ja guanyaven 2 a 1. A la represa, Esquerdinha ha establert el definitiu 3 a 1 per enviar el Barça a la gran final.

Paco Largo - FC BarcelonaEl partit ha començat de forma magistral pel conjunt blaugrana, ja que al minut 3 de partit, Marcenio ha obert la llauna del marcador amb un fort xut lateral. L’Inter Movistar FS ha reaccionat però s’ha topat amb un immens Dídac Plana sota pals, tot i que no ha pogut evitar l’empat de Rafa López al minut 15. Tot i això, i encara abans del descans, Dyego ha col·locat el 2 a 1 al lluminós del Palacio de los Deportes de Jerez, resultat amb el qual s’ha arribat al descans. Només començar la segona meitat, Esquerdinha ha marcat el 3 a 1 i el Barça ha intentat ampliar diferències mentre que l’Inter Movistar FS, tot i que ho ha provat amb porter-jugador, no ha pogut escurçar diferències.Paco Largo - FC BarcelonaEl Barça buscarà demà aconseguir la tercera Supercopa d’Espanya de la seva història i el primer títol de la temporada.