El Barça de futbol sala jugarà la final de la lliga
FS Notícies | 18/06/2022
El Barça ha guanyat 6 a 4 contra el Valdepeñas i jugarà la final de Primera RFEF Futsal.
Paco Largo - FC Barcelona

Victòria i a la final. El Barça de futbol sala jugarà la final de la lliga després de guanyar 6 a 4 contra el Viña Albali Valdepeñas i fer bo el 0 a 1 de l’anada. El conjunt blaugrana ha hagut de treballar de valent per endur-se la victòria, ja que ha estat un partit molt igualat en què s’ha decidit amb un hat-trick de Ferrao, i un gol de Pito, Lozano i Dyego. Aquesta tarda, Palma Futsal i Jaén FS es disputaran un bitllet per a competir contra el Barça a la final.

Paco Largo - FC BarcelonaMàxima igualtat a la primera part. El Barça de futbol sala i el Viña Albali Valdepeñas han disputat un partit molt dinàmic, molt enèrgic i amb moltes alternatives. Ferrao ha obert la llauna del marcador però, poc després, els visitants han empatat. El Barça s’ha tornat a col·locar per davant per mitjà d’Ivi. Tot l’empat, els blaugrana no s’han desfet i Pito ha marcat el 2 a 1. Encara abans del descans, el Valdepeñas ha tornat a col·locar les taules al lluminós.

Paco Largo - FC BarcelonaA la represa, Sergio Lozano ha marcat el 3 a 2 abans que el Valdepeñas remuntés i es col·loqués amb un 3 a 4 a favor, Tot i això, el Barça s’ha sobreposat i Ferrao de penal, i Dyego, han remuntat el matx. Ja a les acaballes, Ferrao, amb una gran combinació col·lectiva, ha establert el definitiu 6 a 4.

Paco Largo - FC BarcelonaEl partit ha comptat amb la presència del Director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle.