El Barça de futbol sala es proclama campió de lliga
FS Notícies | 26/06/2022
El Barça va guanyar 2 a 4 davant el Palma Futsal en el segon partit de la final del play-off pel títol.
Paco Largo - FC Barcelona

Victòria i lliga aconseguida. El Barça de futbol sala va guanyar 2 a 4 el Palma Futsal i es va proclamar campió de lliga. I ho ha fet per la via ràpida, ja que en el primer partit els blaugrana també van guanyar 4 a 2 i davant un Son Moix ple de gom a gom, els de Jesús Velasco van tornar a guanyar. I això que al descans el marcador era d’empat a dos, però a la represa, Pito al minut 32 i Dyego, als darrers segons i sense porter, van sentenciar la victòria i la lliga.

Paco Largo - FC BarcelonaUn doblet de Sergio Lozano iguala el matx. Esperonats per l’afició, el Palma Futsal va sortir millor al partit i van obrir la llauna del marcador per mitjà d’Higor. Un marcador que es va mantenir fins als darrers cinc minuts de la primera meitat quan Sergio Lozano va col·locar les taules al lluminós. Tot i això, el Palma Futsal va ser capaç de tornar-se a posar per davant amb una diana de Nunes fins que, al 18’, Lozano va marcar el 2 a 2 aprofitant una centrada de Dyego.

Paco Largo - FC BarcelonaPito i Dyego sentencien el matx. A la represa, el Palma Futsal va tenir dues clares ocasions de gol, però es van topar amb un gran Dídac Plana. I després de perdonar, el Barça va colpejar. Va ser al minut 32 de partit quan Pito va poder rematar una centrada de Lozano per posar el Barça per davant de l’electrònic. El Palma Futsal ho va intentar de totes les maneres, fins i tot amb porter-jugador en els darrers minuts fins que, a les acaballes i sense porter, Dyego va establir el definitiu 2 a 4 per certificar el títol de lliga.

Paco Largo - FC BarcelonaEl Barça va posar punt final a una temporada excepcional en què han guanyat la Supercopa d’Espanya, la Copa d’Espanya, la Champions i la Primera RFEF Futsal.