El Barça de futbol sala, eliminat de la Copa del Rei
FS Notícies | 21/02/2024
El Barça va perdre 4 a 3 contra el FS Peñíscola, amb dos gols a l’últim minut, i no podrà participar en la ‘Final Four’ de la Copa del Rei.
FC Barcelona

Eliminats de la Copa del Rei. El Barça de futbol sala va perdre per un ajustat 4 a 3 contra el FS Peñíscola i no podrà revalidar el títol de campió de la Copa del Rei. Dos gols a l’últim minut van condemnar uns blaugrana que van anar sempre per davant del marcador i que van caure eliminats amb el definitiu 4 a 3. Amb aquesta derrota, el Barça es queda a les portes de jugar la ‘Final Four’ de la Copa del Rei de futbol sala, que es disputarà durant el mes de maig.

FC BarcelonaLa primera part va tenir un ritme frenètic, amb oportunitats pels dos equips, però, el Barça, per mitjà de Sergio González, es va avançar en el marcador a l’equador del primer temps. Abans del descans, els locals ja van empatar amb una diana de ‘Juanqui’.

Només començar la segona part, el Barça es va tornar a col·locar per davant del marcador després d’un gran contraatac rematat pel mateix Sergio González al segon pal. En aquest moment, la intensitat va augmentar, amb els dos equips coneixedors que era un partit a caixa o faixa i els locals, esperonats per la seva afició, van aconseguir tornar a empatar al minut 30. I, en aquest moment, va aparèixer el capità Sergio Lozano amb el 2 a 3. Un marcador que es va mantenir fins als darrers 33 segons quan va arribar la bogeria local. I és que ‘Juanqui’, amb un doblet, l’últim a tres dècimes del final, va remuntar el matx i va eliminar el Barça de la Copa del Rei.

FC BarcelonaPer altra banda, el Real Betis va guanyar 3 a 2 davant el Palma Futsal amb un gol a 30 segons pel final mentre que avui es disputen les altres dues eliminatòries dels quarts de final de la Copa del Rei: Jimbee Cartagena - Quesos El Hidalgo Manzanares i Jaén Paraíso Interior - CA Osasuna Magna