El Barça de futbol sala, a la final pel títol de lliga i bitllet per la Champions
FS Notícies | 16/06/2021
Els blaugrana han guanyat 6 a 4 davant el Palma Futsal, en un partit molt disputat, i han aconseguit el pas cap a la gran final pel títol de lliga i també el bitllet per la Champions de la temporada vinent.
FCBarcelona

Nit rodona i molt emocionant al Palau Blaugrana. El Barça de futbol sala ha guanyat 6 a 4 el Palma Futsal i ha aconseguit el pas a la gran final pel títol de lliga i, a més, també ha obtingut el bitllet per la Champions de la temporada vinent. El Palau Blaugrana s’ha vestit de gala davant 1.855 aficionats per gaudir d’un gran enfrontament on s'ha vist remuntada culé, amb doblet de Ferrao, amb el Palma capgirant el marcador i amb pròrroga inclosa, on el Barça ha sentenciat l’eliminatòria davant un Palma Futsal molt competitiu. Amb aquest triomf, el Barça ja espera rival per la gran final que sortirà del partit que es disputa aquesta nit entre el Viña Albali ValdepeñasLlevant UD FS.

FCBarcelona

El segon partit de les semifinals ha seguit el mateix guió que el primer partit, decidint-se a la pròrroga i, amb els visitants, en aquesta ocasió, el Palma Futsal, avantçant-se en el marcador. Ho han fet en el minut 4, després d'un gol de volea de Marlon després d'un còrner. El Barça ha reaccionat i ha disposat de diverses ocasions de Ximbinha i de Ferrao. Un pal de Coelho donava més ocasions al Barça que dominava el partit.

Però, en el minut 18, Raúl Campos ha donat més avantatge al Palma Futsal marcant el 0 a 2, resultat amb el que s'ha anat al descans.

FCBarcelona

Només començar la represa, els blaugranes, amb el marcador en contra, no han tardat en obrir la llauna, gràcies a un gol de Dyego. L'afició del Palau Blaugrana ha començat a pressionar i els jugadors dirigits per Miguel Andrés, degut a la sanció d'Andreu Plaza, han pujat una marxa. Les intervencions del porter del Palma, C. Barron, no han posat les coses gens fàcils, però, en el minut 30, Ferrao ha aconseguit l'empat que ha donat ales als locals.

Amb els blaugranes endollats, Adolfo, que ha tornat a l'equip després del partit de sanció, ha robat una pilota a mitja pista i ha engaltat amb la seva cama dreta la pilota fins al fons de la xarxa donant avantatge al seu equip, amb el 3 a 2.

I, del 0 a 2 a favor del Palma s'ha passat al 4 a 2, a falta de sis minuts per finalitzar el partit, després de que Ferrao hagi marcat el doblet.

FCBarcelona

En aquest punt del partit, Antonio Vadillo, tècnic del Palma Futsal, ha optat per fer sortir al porter-jugador i, poc després, han aconseguit reduir distàncies, amb un gol psicològicament molt important. A falta d'1 minut i 20 segons pel final, els de Palma han donat la volta al marcador, després de que Raúl Campos hagi empatat al partit. D'aquesta manera, amb el 4 a 4, s'ha arribat a la pròrroga.

FCBarcelona

La pròrroga ha començat amb el Palma Futsal apostant pel porter-jugador però, els 3 minuts s'han esgotat i el marcador ha continuat igual, amb el 4 a 4.

A la segona part de la pròrroga, ha estat el Barça qui ha col·locat al porter-jugador en pista intentant sorprendre al rival i així ho ha fet. Una gran passada de Marcenio a Daniel ha finalitzat amb el el 5 a 4. Finalment, la cirereta del pastís l'ha posat el porter d'Arenys de Mar, Dídac Plana, marcant el sisè gol del partit, a cinc segons del final, sentenciant, d'aquesta manera, l'eliminatòria que ha posat al Barça a la final

FCBarcelonaEn el partit disputat al Palau Blaugrana, hi ha hagut representació federativa per part de l’Administrador General de l’FCF i Director de l’LCFS, així com a vicepresident del CNFS de l'RFEF, José Miguel Calle; el directiu de l'FCF i l'LCFS, Juan Carlos Hueto i el seleccionador nacional català absolut de futbol sala, Santi Gea.