El Barça cau a la final de la Copa d'Espanya de futbol sala
FS Notícies | 28/03/2021
El Barça ha perdut la final de la Copa d’Espanya de futbol sala per 6 a 1 davant el Movistar Inter FS.
FC Barcelona

El Movistar Inter FS ha guanyat la Copa d’Espanya de futbol sala. El Movistar Inter FS ha guanyat per 6 a 1 davant el Barça gràcies a una bona segona part en què els jugadors de ‘Tino’ Pérez han estat superiors. En el partit, Ximbinha ha avançat els blaugrana però els jugadors de Movistar Inter FS han remuntat abans del descans. A la represa, els blaugrana ho han provat amb porter-jugador però el Movistar Inter FS ha estat espectacular en defensa per acabar guanyant 6 a 1 i aconseguir l’onzena Copa d’Espanya de la seva història.
RFEFLa gran final de la XXXII edició de la Copa d'Espanya de futbol sala, disputada al WiZink Center de Madrid amb espectadors a la graderia, ha començat vibrant amb ocasions pels dos equips. Amb aquest escenari, el Barça s'ha col·locat per davant, però el Movistar Inter FS ha remuntat abans del descans. Els jugadors d’Andreu Plaza han obert la llauna del marcador gràcies a un gol de xilena de Ximbinha, però el Movistar Inter FS ha remuntat abans del descans amb dues bones accions de pissarra. Eric Martel, primer, i després Borja Díaz, han capgirat el lluminós abans del descans.FC Barcelona

A la represa, el Barça s’ha quedat amb un jugador menys per l’expulsió de Marcenio i el Movistar Inter FS ha aprofitat la superioritat per marcar el 3 a 1 per mitjà de Borja. Sense temps de reacció, Eric Martel ha marcat el quart, firmant un doblet en el seu compte particular. A partir d’aquí, el Barça ho ha provat amb porter-jugador, però la defensa dels madrilenys ha estat espectacular i Cecilio i Dani Saldise han arrodonit el marcador final fins al definitiu 6 a 1. FC Barcelona

El partit entre el Barça i Movistar Inter FS ha comptat amb la presència del director de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, José Miguel Calle, com a vicepresident del Comité Nacional de Futbol Sala de l’RFEF i responsable de la Copa d’Espanya de Futbol Sala.